Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

СЕМ поиска оставката на шефа на БНР, той не иска да я подава

Съветът за електронни медии даде срок до края на следващата седмица генералният директор на БНР Светослав Костов да си подаде оставката. А...

Съветът за електронни медии даде срок до края на следващата седмица генералният директор на БНР Светослав Костов да си подаде оставката.

Ако това не се случи, в седмицата между 7 и 11 октомври ще има ново заседание на медийния регулатор, на което ще бъде задвижена процедура за предсрочно прекратяване на мандата му, съобщи БНР.

Отговорност се поема по един-единствен начин – с оставка, и аз очаквам генералния директор на БНР да поеме своята отговорност по този начин. Това е и моят призив към него, заяви председателят на СЕМ София Владимирова.

Решението за свикване на днешното извънредно заседание на СЕМ бе взето по предложение на члена на медийния регулатор Розита Еленова, която го направи след среща на членове на СЕМ с представители на редколегията на програма "Хоризонт" и други журналисти от БНР.

Пред "24 часа" Костов съобщи, че няма да подава оставка. След като СЕМ намери основания да ме маха, нека го направи, каза той.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!