вторник, 24 септември 2019 г.

Прабългари пак ще спят в луксозната вила в "Игри на волята: България"

Днес се проведе поредната битка за земя в „Игри на волята: България“. Трите племена се бореха за своята Хасекия. В битката можеха да участват по 6 войни от племе, което означаваше, че Траки и Славяни трябваше да решат кои двама от всяко племе да почиват. За Славяни това бяха Марешка и Март, а за Траки Атанас и Илиан. В битката участниците бяха вързани един за друг, глезен за глезен и така трябваше да преминат през трасето с препятствия и да съберат шестте тотема, като първият беше в морето, а за последния трябваше да копаят дълбоко в пясъка. Най-бързи по трасето бяха Траки, след тях Славяни и последни до копаенето стигнаха Прабългари. Въпреки, че имаха най-малко време, Силните се справиха най-бързо и първи намериха тотема заровен в пясъка и така за втора поредна седмица спечелиха правото да спят в луксозната вила. Втори останаха Траки, които отиват в рибарската хижа, а красивите Славяни за първи път ще трябва да оцеляват на безлюдния плаж. „Сега ще видим кой колко струва и всеки ще докаже волята си“, беше първата реакция на Амелия – Мира от Славяни.

На плажа Славяни намериха храна и топли завивки, които обаче се оказаха за Георгиос, който продължава да ползва привилегията си спечелена още на старта на шоуто. Дали на тази територия, където останалите няма да имат абсолютно нищо, ще бъде мястото където тази привилегия ще се окаже проблем за Мистър София?
Освен това Бояна, Йоана и Марешка се опитаха да изяснят отношенията си и защо не са номинирали мъжете, но отново не успяха да се разберат. Според Марешка съвсем скоро мъжете ще разберат, че слабото звено в техния отбор са именно Бояна и Йоана, а от своя страна Бояна смята, че Марешка не е ок с това, че мъжете харесват повече нея. До къде ще доведе женския спор, следва да видим!

При Прабългари, Венцислава разбра, че Юлиян е скрил цигарите, което я ядоса. „Нито мъжа ми, нито баща ми си позволяват да ми държат сметка за цигарите. Юлиян не ми е никакъв“, изригна Венци, която ясно даде да се разбере, че и при племето на Силните нещата няма да са спокойни.

В рибарската хижа, Траки получиха задача от капитан Бялото Мите. След като се справиха успешно получиха и храна, която беше повод за поредно разделение в племето. Атанас заяви, че от тук нататък всичко ще се дели между тях и всеки да прави каквото иска, а не да се готви общо за всички

Утре вечер предстои капитанската битка. Как бяха избрани капитаните, как ще се развият взаимоотношенията в племената и кой ще спечели награда, ще стане ясно утре вечер от 21:00 часа по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!