четвъртък, 19 септември 2019 г.

Неочаквано разкритие провокира още в първия епизод на комедийния сериал „Салонът“

Първият работен ден на трите красавици Джиджи (в ролята – Джулиана Гани), Деси (в ролята – Диона) и Меги (в ролята – Ева) в новия им салон за красота носи противоречиви емоции и преживявания – какви са те, гледайте ексклузивно в премиерния епизод на „Салонът“ само във Vbox7.com >> https://bit.ly/2kSyBo3

Още в началото на общото им начинание саркастичната маникюристка Деси се съмнява, че съдружието с Джиджи е добра идея, но без финансовата помощ от баща ѝ, мечтата им за собствен бизнес би била далеч от реализация. Ще успеят ли момичетата да намерят път една към друга?

За откриването на салона Джиджи получава букет и писмо от баща си. Това не е изненада за нея, защото винаги досега е получавала великолепни подаръци от него за важните моменти в живота си. Само след секунди обаче Джиджи остава съкрушена от това, което прочита. Каква ли изненада ѝ е подготвил този път?

В края на емоционалния работен ден в салона нахълтва огорчена клиентка (в ролята – Андреа Банда Банда от „На кафе“), която е преживяла тежка лична драма и се нуждае от бърза и дръзка промяна във външния си вид. Преди Деси да я отпрати, Джиджи забелязва, че това е не е случаен посетител и за секунди трите съставят план за популяризирането на салона за красота. Какъв е той и ще сработи ли?

Ще се увенчае ли с успех планът на трите колежки? Ще продължат ли своето бизнес начинание заедно? Не пропускайте да видите в първия епизод на най-новия сериал на 7Talents – „Салонът“ само във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!