събота, 14 септември 2019 г.

Анита напусна "Игри на волята: България"

Днес се проведе първата елиминационна битка в „Игри на волята: България“. Тя изправи една срещу друга Амелия – Мира от Славяни и Анита от Прабългари. Двете минаха през пет етапа. Първо трябваше да развържат въже, което освобождаваше метална сфера, след това трябваше да минат от въжен мост, придвижвайки се с дървени плоскости, в третия етап трябваше да срежат въже хвърляйки брадва, в четвъртия етап трябваше да метнат ловко шест торби и на последния пети етап ги очакваше пъзел. По-добра в битката беше Амелия – Мира, която първа развя знамето на племето си и така Анита е първият участник, който напуска приключението и то в самото му начало.

Напрежение вече се усеща и в лагера на Прабългари. След като се прибраха в територията си, племето обсъди номинациите и стана ясно, че номинацията на Гичка е засегнала Юлиян, който не се смята за избухлив. До къде ще доведе разрива при Силните, следва да разберем.

Племето на Траки отново беше посетено от капитан Бялото Мите, който им показа как се чисти Скорпид и им даде задача да го изчистят. За най-голяма изненада на всички, близначките Стефания и Елена се справиха най-добре. Племето първо промени мнението си за Добрин, който имаше основна заслуга за спечелената битка срещу Прабългари, сега същото се случи и с близначките, които останалите започват все повече да приемат и харесват.

Понеделник всичко за трите племена започва отначало! Предстои им битка за територия, която ще определи кое племе къде ще живее през следващата седмица. Дали Прабългари ще успеят да се съберат след претърпяното поражение? Дали напрежението при Славяни няма да повлияе на играта и дали Траки, които отново са сплотени няма да стигнат до мечтаната победа? Всичко това в понеделник от 20:00 часа по NOVA.

Първата напуснала шоуто, Анита, ще бъде гост тази неделя в предаването „Събуди се“, а понеделник ще е част от коментаторите в „На кафе“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!