четвъртък, 26 септември 2019 г.

От създателите на "Д-р. Хаус", още един различен доктор по AXN!

„Ловци на духове 3“ от 2016 също с премиера. Гледаме и маратон на
„Междузвездни войни“ в два поредни уикенда.

„Добрият доктор“ е премиерното заглавие в програмата на AXN за октомври. Талантливият и вече пораснал Фреди Хаймор (“Артур и минимоите“, „Чарли и шоколадената фабрика“, „Да откриеш Невърленд“, „Огъст Ръш“) е в ролята на доктор Шон Мърфи - млад хирург с аутизъм и савант-синдром (рядко състояние, при което хора с интелектуални затруднения, включително и аутизъм, имат свое „островче на гениалност”, което е в силен контраст с цялостното им увреждане), изоставя тихия си живот в провинцията и се присъединява към хирургията в престижната болница „Св. Бонавентура“.

Сам и в невъзможност да установи контакт с хората от обкръжението си, Шон намира единствен закрилник в лицето на д-р Аарън Гласман (Ричард Шиф), който предизвиква скептицизма и предразсъдъците на директорския борд и медицинския екип, като го довежда, за да се присъедини към най-добрите хирурзи в града. Шон ще трябва да работи здраво, за да се впише в новата среда и да докаже на шефовете и колегите си, че неговата необикновена дарба ще спаси не един човешки живот.
Сериалът е създаден от Дейвид Шор („Доктор Хаус“) и звездата от „Изгубени“ и „Хаваи 5-0“ Даниел Дае Ким.
Премиера 1 октомври, вторник, 21:00.
Тридесет години по-късно, „Ловци на духове“ се завръщат, за да се сблъскат с още по-страшни и по-забавни предизвикателства. В ролите са някои от най-талантливите комедийни актьори, които работят в момента в Холивуд. Мисията на техните герои е добре позната – да спасят Манхатан от внезапно нашествие на свръхестествени създания, които искат да превземат града и да превърнат живота на неговите обитатели в истински ад. Няма време за губене, трябва да се действа бързо и решително!

Премиерата на третата част е във вторник, 16 октомври от 21:55, като предните два вторника 1 и 8, в същия час, AXN ще излъчи и първите два филма, съответно от 1984 и 1989 година.

В почивните дни 19, 20 и 27 октомври, AXN ще излъчи маратон на „Междузвездни  войни“, както следва:

19 октомври, събота
18:15  Междузвездни войни: Невидима заплаха; 1999
21:00  Междузвездни войни: Клонираните атакуват; 2002
23:50  Междузвездни войни: Отмъщението на Cитите; 2005
02:30  Междузвездни войни: Невидима заплаха; 1999

20 октомври, неделя
18:00  Междузвездни войни: Империята отвръща на удара; 1980
20:30  Междузвездни войни: Завръщането на джадаите; 1983

27 октомври, неделя
11:05  Междузвездни войни: Невидима заплаха; 1999
13:45  Междузвездни войни: Клонираните атакуват; 2002
16:30  Междузвездни войни: Отмъщението на Cитите; 2005
19:20  Междузвездни войни: Завръщането на джадаите; 1983

###

За AXN Централна Европа:
AXN има над 16 милиона зрители в Централна и Източна Европа, където каналът се излъчва в шест държави: Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния и България, и петте страни от адриатическия регион - Сърбия, Хърватска, Словения, Македония и Черна гора. Телевизионният канал AXN е източник на качествено забавление за динамичното младо поколение между 18 и 34 години. В допълнение към висококачествените сериали, AXN излъчва и някои от най-популярните филми на Sony Pictures и други холивудски студия.

За Sony Pictures Television:
Sony Pictures Television (SPT) е един от водещите доставчици на съдържание в телевизионната индустрия, който произвежда и разпространява програми по целия свят, във всеки жанр и за всяка платформа. В допълнение, към управлението на една от най-големите библиотеки в индустрията на всепризнати игрални филми, телевизионни предавания и формати, SPT е дом на процъфтяващ глобален производствен бизнес, който управлява 21 самостоятелни и съвместни предприятия в 12 държави по света. Sony Pictures Television е собственост на Sony Pictures Entertainment.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!