събота, 28 септември 2019 г.

8 дни с легендата и човека Христо Стоичков - тази събота в bTV Репортерите

Спортният журналист Иван Боянов с разказ от първо лице за носителя на емблематичната фланелка с №8

Тази събота, 28 септември, водещият и репортер на спортните новини по bTV Иван Боянов и операторът Любомир Димитров продължават да разкриват какво е да „влезеш в обувките“ на най-добрите български спортисти. Във филма на bTV Репортерите „8 дни с №8“ двамата вървят рамо до рамо с големия Христо Стоичков, за да покажат човешкото лице на футболната легенда.

В ефира на bTV Камата споделя откровено личните си истории – как се справя с непрестанните пътувания, как се чувства, когато се връща в България, каква е любимата му музика. Докато се разхожда из Русе, играе голф и плава с корабче по Дунав, носителят на фланелката с №8 говори за любовта към футбола и семейството, внучката, славата, приятелството и предателството.

Във филма зрителите ще видят още журналистът Владимир Памуков (съавтор на биографичната книга на Стоичков), както и някои от най-големите шампиони в историята на родния спорт. bTV Репортерите обещава и една специална и много емоционална среща между Христо Стоичков, седемкратния европейски и световен шампион по борба Валентин Йорданов, европейската шампионка по лека атлетика Анелия Нунева и легендата на българския и световния волейбол Любо Ганев. Всичко това и един различен поглед към живота след големия спорт – веднага след централната емисия на bTV Новините в съботната вечер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!