понеделник, 16 септември 2019 г.

"Завинаги" - нов турски сериал от 14-и октомври по bTV

bTV пуска нов турски сериал в праймтайма си.

Медията завърта дългоочаквания "Завинаги" (Istanbullu Gelin) от 14-и  октомври (понеделник), всеки делник от 20:00 до 21:00 часа.

Първоначално "Завинаги" беше планиран да стартира през април 2019 г., но впоследствие бе отложен за есента.

Хитовата поредица се оглавява от Йозджан Дениз ("Част от мен", "Млечният път", "Имението с лозите") и Аслъ Енвер ("Мечтатели", "Тайни").

"Завинаги" се състои от 87 оригинални епизода по 2 часа и 30 минути, като у нас ще се показват серии с продължителност 45 минути. Поредицата се излъчва в Турция от март 2017 г. до май 2019 г.

Историята:
Сюрея (Аслъ Енвер) е музикален талант с отлично образование и добра професионална реализация. Тя води скромен начин на живот, но това се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) - богат и красив бизнесмен.

Семейството на Боран е от най-старите, богати и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, обожава Фарук и мечтае той да сключи престижен брак с жена по неин избор. Любовта обаче е взаимна и драматичните последствия не закъсняват.

Пристигането на Сюрея в имението на избраника ѝ е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме тази непозната, доведена от сина ѝ.

Нещата се усложняват неимоверно и животът в това 400-годишно имение става доста необичаен за всички негови обитатели.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!