четвъртък, 15 август 2019 г.

В капана на наркотиците по Sundance TV през септември

Представям ви акцентитe и премиерите през септември 2019 по канал Sundance TV.

В КАПАНА НА НАРКОТИЦИТЕ

SHIFTY (2008)
Петък, 6-ти септември, 23:00 ч.
Режисьор: Ирън Крийви
В ролите: Риз Ахмед, Дениъл Мейс, Джейсън Фелминг

 

Лондонският живот на младия крекдилър Шифти бързо излиза извън контрол, когато най-добрият му приятел се завръща у дома. Преследван от клиент, желаещ отчаяно да успее на всяка цена, със семейство, готово да му обърне гръб за негово добро, Шифти трябва да надхитри конкурентен дилър, който му подготвя голям провал. Докато неговият дългогодишен приятел Крис открива тъмното минало, което е оставил зад себе си, Шифти е принуден да се изправи лице в лице с жестокото бъдеще, към което се е устремил.

DRUG LORD: THE LEGEND OF SHORTY (2014)
Петък, 13-ти септември, 23:00 ч.
Режисьор: Ангъс Маккуин
С участието на: Федерико Лухау

 

Документален филм, показващ историята на преследването на мексиканския наркобарон Ел Чапо.

THE SUNSHINE MAKERS (2015)
Петък, 20-ти септември, 23:00 ч.
Режисьор: Космо Филдинг Мелън
В ролите: Ник Санд, Тим Скъли

 

Историята на Никълъс Санд и Тим Скъли, странната двойка от сърцето на американската нарко субкултура от 60-те години на миналия век.

NO NO: A DOCUMENTARY (2014)
Петък, 27-ми септември в 23:00 ч.
Режисьор: Джефри Радис
В ролите: Лари Демери, Док Елис, Рон Хауърд

 

През 70-те години на миналия век, под въздействието на ЛСД, питчърът Док Елис не допуска нито една противникова точка. Откровеното му признание предизвиква спорове и противоречия, но той прекарва следващите години, оказвайки помощ на хората, които искат да се отърват от зависимостта си. Документалният филм „No No: A Documentary“ показва неочакваната и затрогваща история на един живот в и извън светлините на прожектора.

СЕРИАЛИТЕ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ
ON THE SPOT: TRIBES
Всяка неделя в 22.00
Последен епизод: 29-ти септември 
В ролите: Естер Чеке и Андраш С. Такаш

 

В първите сезони на „On the Spot“, с помощта на ръчните си камери Естер Чеке и Андраш С. Такаш показаха най-важните събития в нашата цивилизация от Газа до Афганистан – темите на техните филми са войни, терористи, бежанци, диктатури, борци за свобода и революции. След зоните на конфликт на нашата цивилизация тези дни те посещават общности и култури, останали незасегнати от западната цивилизация, ако такива места все още съществуват на Земята. Те посещават племена от Африка до Индонезия, за да участват в техния живот, от пустините до тропиците, за да се запознаят с начина им на живот, от ловните им акции до ритуалите, за да научат повече за мисленето на хората, намиращи се далече от нашия свят и цивилизация. Те продължават да пътуват без екип, използвайки само две малки камери, за да се доближат максимално до тези отдалечени племена.
STRIKING OUT – сезон 1
От 12-ти септември, всеки четвъртък в 23.00 ч.
В ролите: Ейми Хуберман, Рори Кийнън, Емет Бърн

 

Когато Тара разбира, че нейният колега и годеник Ерик я е мамил с колежка, тя напуска и него, и реномираната адвокатска фирма, за да започне самостоятелна практика, специализирайки в областта на семейното право и бракоразводните дела. Новите дела на Тара и работата й с новия й екип, включващ нейния ментор и приятел Винсънт и гуруто по техническите въпроси и частен детектив Мег, ще я поставят в пряк конфликт с влиятелни семейства и правната и политическа върхушка и ще предизвикат личните й нравствени норми.

JACK IRISH  – сезон 2
Последен епизод: 5-ти септември, 23.00 
В ролите: Гай Пиърс, Марта Дюселдорп, Арън Педерсен

 

Джак е нает да открие изчезнал човек, само за да може впоследствие да бъде набеден в убийството му. Джак е оплетен бързо в сложна мрежа от мощни интереси, която се простира от родния му град Фицрой до далечно селце във Филипините.

RAKE- СЕЗОН 5
Всеки вторник в 23:00 ч. 
В ролите: Ричард Роксбърг, Мат Дей, Кейт Бокс

 

Една година след установяването си в Канбера като сенатор на Федералния парламент, Кливър (Ричард Роксбърг) е заобиколен от стари и нови врагове - нов враг в лицето на сенатора от дясното крило Пени Евънс (Джейн Търнър) и нов другар в лицето на шофьора от COMCAR Якуб (Яцек Коман). Началник на щаба на Кливър е Никол Варгас (Кейт Бокс), а Джак (Тасма Уолтън) се спотайва в сенките на Парламента, готов да създава или да съсипва кариери. Дейвид Потър (Мат Дей) е преминал към Зелените като Сенатор, а най-големият съперник и полубрат на Кал - Джо (Марк Митчинсън) е водач на правителството в Сената, който, заедно с Министъра на вътрешната сигурност Гарет Мороу (Уилям Макинис), ръководи правителството с желязна ръка – или поне той така си мисли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!