четвъртък, 15 август 2019 г.

NOVA преминава към излъчване в HD качество от септември

NOVA започва технологична модернизация с преминаване към излъчване в HD качество от началото на септември. Новите формати, сериали и развлекателни предавания, с които медията ще зарадва зрителите през есенния телевизионен сезон, ще могат да се проследят с още по-добро качество на картината.

„По-голяма част от програмата на NOVA вече ще се гледа в HD качество. Радваме се, че промяната съвпада с един от най-силните телевизионни сезони, които предстои да предложим на нашата аудиторията“ – заяви изпълнителният директор на Нова Броудкастинг Груп Николай Андреев.

Нова Броудкастинг Груп ще продължи да инвестира в технологичното обновление на телевизионните канали, като част от дългосрочната стратегия за развитие на компанията.


За Нова Броудкастинг Груп
Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компания в България. Развива се изключително динамично и предлага голямо разнообразие от телевизионни канали, уебсайтове и дигитални платформи. NOVA е новатор в програмирането и пионер в налагането на много международни формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се превърна в запазена марка на медията, а авторските уеб продукции и видео проекти допълват богатото портфолио на групата.
NOVA предлага на своите зрители силни новини и качествена публицистика. Новините на NOVA са най-предпочитаният източник на информация, според годишния доклад на Института за изследване на журналистиката „Ройтерс“, а в класацията на информационните сайтове в България nova.bg е на първо място. Зад посланието “Довери се на опита” стоят едни от най-утвърдените и доказали се през годините журналисти с мисията да информират обективно.
Спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп предлагат достъп на зрителите и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните първенства. Първият премиум платен спортен пакет на пазара DIEMA EXTRA осигурява богато спортно съдържание в общо 3 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT2  и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA гарантира неограничен достъп до каналите на живо и в HD качество.

15 коментара:

 1. Здравейте Бтв Лейди имат ли още право да повторят Теленовелата Не Ме Оставяй a no me dejas с 2 сезона Брагодаря ви Лека Вечер

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте другият месец ли ще продьржи испанският хит сериал Новите Сьседи по Бтв Комеди Брагодаря ви Лека Вечер

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, още не е ясно кога ще започне в Испания. Поздрави!

   Изтриване
 3. Здравейте моля отговаряйте ми вече на вьпросите който ви задавам
  Моля ви се Брагодаря ви Лек Ден

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, стремим се да отговорим на всички въпроси за това може да има забавяне. Молим ви за разбиране. Поздрави!

   Изтриване
  2. Здравейте добре извинявам се брагодаря ви Лека Вечер

   Изтриване
 4. Здравейте кога ще е финальт на италианският хит сериал Страх да обичаш и на турският хит сериал Втори Шанс по Бтв Брагодаря ви Лека Вечер

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте нали Диема Фемили семтемри 2019 г ще пуснат нов латино сериал в ефира си Брагодаря ви Лека Вечер

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, ще има нов сериал по DIEMA FAMILY, но не се знае какъв ще е. Ясно е само за турския сериал "Дъщеря ми".

   Изтриване
 6. Здравейте кога ще има повторение на сериала Бедната Силвана по Бтв Лейди Брагодаря ви Лек Ден

  ОтговорИзтриване
 7. Здравейте защо вместо нов латино сериал Диема Фемили пускат повторение на сериала Бялата Робиня Брагодаря ви Лек Ден

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!