четвъртък, 15 август 2019 г.

С мотоциклети в Никарагуа, с понита в Хималаите… екстремните пътешествия продължават по Extereme Sports Channel през септември

Представяме ви акцентитe и премиерите през септември 2019 по Extreme Sports Channel.

Beyond the Beaten Path
От 12-ти септември, всеки четвъртък, двойни епизоди от 22.00 ч.

През септември Extreme Sports Channel продължава да представя екстремните пътувания на тримата братя-авантюристи Ийгър, като с поредицата „Beyond the Beaten Path“ отвежда зрителите на нови екзотични дестинации по целия свят

Триото постига мечтата си да кара мотоциклети в „сърцето“ на Никарагуа, преди да се впусне в предизвикателството на седемдневна екстремна обиколка в Северна Англия. След това ще видим братята да  наемат от Маракеш няколко местни берберски таксита, с които поемат нагоре към високите планини Атлас и надолу в долината на Драа. После се отправят към Арктика, за да научат за невероятния начин на живот на инуитите, преди да преживеят умопомрачителен лов с моторни шейни Ski-Doo!

Не по-малко вълнуващо е преминаването на братята Ийгър през мрежата от водни пътища на Бангладеш с ферибот. В Непал пък те си осигуряват специални визи и се впускат в 13-дневно приключение с понита из Хималаите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!