петък, 23 август 2019 г.

Нов турски сериал стартира по Diema Family - разберете кой и откога

Финалът на турския хит "Слънчеви момичета" ще бъде показан на 25-и септември (сряда) от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

От 26-и септември (четвъртък) на негово място се завърта новият турски сериал "Дъщеря ми" (Kızım) с участието на Берен Гьокйълдъз (Мелек/Турна от "Майка"), Буура Гюлсой (Фатих от "Любов от втори опит"), Лейля Лидия Туутлу (Дерин от "Сърцето на града"), Серхат Теоман (Синан от "Майка"), Селин Шекерджи (Суде от "Горчива любов") и Тугай Мерджан (Джахит от "Сега и завинаги"), който ще се ротира всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа. Повторения ще се предлагат на следващия ден от 18:00 до 19:00 часа отново по Diema Family.

Историята на "Дъщеря ми" разказва за малката Йойкю, чиито родители се развеждат, а родителските права съдът присъжда на баща ѝ. Той обаче не е перфектният татко - води живот на бандит, а по-късно влиза в затвора заради кражба. Преживеният стрес се отразява пагубно на Йойкю, която макар и на изключително крехка възраст, се разболява от Алцхаймер и постепенно започва да забравя миналото си. Момичето започва лечение, междувременно баща ѝ излиза от затвора, вече променен и... запленен от красотата на психоложката на дъщеря си.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!