четвъртък, 15 август 2019 г.

Смъртоносни загадки, наркокартели и татуси за герои по Crime + Investigation през септември

Здравейте, представяме ви акцентитe и премиерите през септември 2019 по канал Crime + Investigation.

60 дни в Страната на наркотиците
От 13-ти септември, всеки петък, 22.00 ч.


В „60 дни в Страната на наркотиците“ шестима участници се внедряват под прикритие в най-критичните области от коридорите за трафик на наркотици в САЩ, включващи шест окръга в Кентъки и Индиана, за да покажат отблизо как наркокартелите са пуснали пипалата си из цялата страна. Действащите под прикритие участници произхождат от различни среди с цел да се борят с наркокризата от различни ъгли. Зрителите ще последват участниците по улиците и в затвора и ще пътуват редом с местните правоприлагащи органи, опитвайки се да получат обща представа за епидемията. Освен че ще събират информация в затвора, четирима други участници – частен разследващ, мотивационен говорител, специалист по пристрастяванията и бивш наркоман, превърнал се в защитник на каузата за скъсване с наркозависимостта – ще живеят сред местните жители и ще се внедрят в наркообщностите в окръзите Кларк и Булит. Те ще се опитат да открият горещите точки, дилърите и местата, от които идват наркотиците. В течение на осемте епизода екипите ще действат под прикритие в някои от най-опасните, „заразени“ с наркотици области от Средния Запад.

Татуси за герои
От 27-ми септември, всеки петък, 23.00 ч.


„Татуси за герои“ проследява ежедневните дейности в „Призън брейк татус“, уникално ателие в Хюстън, Тексас, което се е специализирало в създаването на татуировки с послание  за служителите от спешните служби, като бърза помощ, пожарна, полиция и други. Събрал на едно място художници, които са свързани със света на тези хора, и разбиращ тяхното чувство за дълг, „Призън брейк татус“ е идеалното място, където клиентите могат да споделят историите си и да отдадат дължимото на онези моменти от работата си, които са оказали дълбоко влияние върху живота им. Всеки половинчасов епизод показва историята на няколко служители от спешните служби, като полицаи, пожарникари, лекари и членове на армията. Собственикът на „Призън брейк татус“ Би Кей Клев, ветеран с 25-годишен стаж в полицейския участък на Хюстън, свързва всеки клиент с художника, който смята че е най-подходящ за него и помага неговата история да бъде предадена чрез татуировка. Докато художниците работят върху създаването на траен знак на почит, всеки клиент споделя личните си и често пъти емоционални истории и героизъм, които са показани чрез закрепени към тялото камери, репортажи от новините и лични снимки.

Часовете преди убийство
Всеки четвъртък, 22.00 ч.


За детективите ключът към решаването на най-тежките случаи на убийства се крие някъде в последните 24 часа от живота на жертвата. „Часовете преди убийство“ е документален кримисериал по истински случаи, който проследява непоколебимите следователи, докато сглобяват събитията от този критичен прозорец, за да възстановят часовете около убийството, да открият мотива и да посочат извършителя. От ревниви съпрузи и обсебени преследвачи до заровени тайни и димящи оръжия, всеки от епизодите представлява смъртоносна загадка, в която зрителите проследяват всяка стъпка от напрегнатия процес на търсене.

Убийство в Сохо Хаус
3-ти септември, вторник, 23.00 ч.


Успешна дизайнерка на бански костюми е открита мъртва в луксозен хотел в Манхатън, като всички улики сочат към приятеля й от тръст за недвижими имоти. Но, когато екипът на Специалното звено за разкриване на престъпления се задълбочава в случая, той е шокиран от изплувалите неща за тъмната история на семейството му. Това е трагичната история на Силви Паницо Качай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!