вторник, 13 август 2019 г.

Екшън, престрелки и сексуални престъпления по CBS Reality през септември

Представяме ви акцентитe и премиерите през септември 2019 по канал CBS Reality.

В бойна готовност
Оригинална продукция на CBS Reality
Сезон 2 - премиера на канала
От 15-ти септември до 19-ти октомври, всяка събота и неделя в 22:00 и 03:25 ч.
С повторение през уикендите в 22.50 ч. от 7-ми до 18-ти октомври.


Град Йоханесбург в Южна Африка е опасно място. На фона на растящата в национален мащаб престъпност и все по-сложните планове и начини на извършване на престъпленията от организираните банди, героите се броят на пръсти. През последните няколко години нивото на престъпност доби умопомрачителни размери, а престъпниците стават все по изобретателни в прикриването на следите си, което прави задачата на частната охранителна дейност по-сложна от всякога.
От екшъна през тактическото обучение, от престрелките и арестите с помощта на агенти под прикритие до среднощни автомобилни гонки, сезон 2 на “В бойна готовност” ще ви покаже част от подземния свят на Южна Африка, за който никога не сте предполагали, че съществува. Реална представа за хората, посветили живота си на това да осигурят по-голяма безопасност на семействата, живеещи в Йоханесбург.
Закопчайте коланите, чака ви вълнуващо приключение…

Правосъдие със задна дата: сексуални престъпления
Сезон 1 - премиера на канала
От 9-ти до 20-ти септември, всяка делнична вечер в 22:00 и 03.30 ч. 
С повторение през уикендите в 22.50 ч. от 15-ти септември.


“Правосъдие със задна дата” се завръша с нови епизоди, посветени на сексуалните престъпления. За да въздадат справедливост на оцелелите жертви на сексуални посегателства, разследващите Кейси Гарет и Алиша О’Нийл пътуват из страната със задачата да помогнат на местните правоприлагащи органи да разрещат случаи, които не са намерили отговор с години. В този специален сезон “Правосъдие със задна дата” разследва много сексуални престъпления, сред които историята на местна възрастна жена, нападната брутално, докато спи, на младо момиче, чиято среща по интернет се превръща в истински кошмар и на неразрешения случай с разследването на изнасилването на една учителка на територията на начално училище.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!