четвъртък, 29 август 2019 г.

Залог на живот и смърт в новия трети сезон на „Роден със сребърна лъжичка“

Премиерните епизоди от хитовата криминална поредица тръгват в ефира на Bulgaria ON AIR от 16 септември
Хитовата руска крими драма „Роден със сребърна лъжичка“, се завръща в ефира на Bulgaria ON AIR с трети, премиерен за страната, сезон. От 16 септември, всеки понеделник от 20:30 часа, зрителите на политематичната телевизия ще проследят опитите на Игор Соколовски да разкрие обстоятелствата около смъртта на родителите си. Криминалната драма "Роден със сребърна лъжичка" е първият руски сериал, купен от Netflix.
Житейски избори и полицейски разследвания ще преобърнат живота на Игор Соколовски. Загубата на неговия приятел и колега Дани и любовта му към две жени – Катя и Виктория, разтърсват полицая за повече от половин година. Богатият наследник Игор отдавна е престанал да приема работата си в полицията като нещо, което някога е правел по принуда. Той израства професионално, разрешавайки различни престъпления. Най-важните от тях обаче - смъртта на майка му и скорошното убийство на баща му, се оказват най-голямото предизвикателство. Игор е много близо до разкриването на престъпника, но дали ще има законни средства да накаже убиеца?
Интригата в новия сезон се засилва още повече от появата на нов служител в управлението – Валери Симоненко, състудент и бивш приятел на Виктория, която очаква дете и все още копнее за починалия Дани. Игор продължава да страда от невъзможната ситуация, която го кара да обича две жени и същевременно да наранява всяка от тях. Ще отстъпи ли място необузданото отмъщение у Игор на осъзнатата отговорност към съдбата на близките му – гледайте в трети сезон на „Роден със сребърна лъжичка“, от 16 септември, всеки понеделник, в 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!