Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Разбери как да станеш звезда в новия сериал „Училище за актьори“

Поредна световна хитова продукция направи своята премиера във Vbox7.com. Увлекателната поредица „Училище за актьори“ показва нагледно как ...

Поредна световна хитова продукция направи своята премиера във Vbox7.com. Увлекателната поредица „Училище за актьори“ показва нагледно как се става звезда в света на голямото кино и обещава много неподправен хумор. >> https://bit.ly/31uDSlv

Сериалът разказва за премеждията по пътя към успеха въз основа на събития от реалния живот. Главната героиня е чаровната Емили Харланд, която иска да бъде актриса и отчаяно се опитва да пробие в средите на шоубизнеса. За да се отдаде на мечтата си, дори напуска добре платената си работа. След това обаче всичко внезапно се обърква и се оказва, че животът на артист на свободна практика не е чак толкова лесен.

Емили преминава през ситуации, които дори не е предполагала, че е възможно да й се случат – някои смешни, а други не толкова.

Проследете перипетиите на Емили в „Училище за актьори“ заедно с нейните съквартиранти Ники и Конър, които се опитват да й влеят малко здрав разум. Поредицата ще покаже истинска буря от емоции, мечти и един вълнуващ сблъсък с реалността.

Не пропускайте премиерния за България уеб сериал всеки четвъртък ексклузивно във Vbox7.com.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!