неделя, 11 август 2019 г.

Разбери как да станеш звезда в новия сериал „Училище за актьори“

Поредна световна хитова продукция направи своята премиера във Vbox7.com. Увлекателната поредица „Училище за актьори“ показва нагледно как се става звезда в света на голямото кино и обещава много неподправен хумор. >> https://bit.ly/31uDSlv

Сериалът разказва за премеждията по пътя към успеха въз основа на събития от реалния живот. Главната героиня е чаровната Емили Харланд, която иска да бъде актриса и отчаяно се опитва да пробие в средите на шоубизнеса. За да се отдаде на мечтата си, дори напуска добре платената си работа. След това обаче всичко внезапно се обърква и се оказва, че животът на артист на свободна практика не е чак толкова лесен.

Емили преминава през ситуации, които дори не е предполагала, че е възможно да й се случат – някои смешни, а други не толкова.

Проследете перипетиите на Емили в „Училище за актьори“ заедно с нейните съквартиранти Ники и Конър, които се опитват да й влеят малко здрав разум. Поредицата ще покаже истинска буря от емоции, мечти и един вълнуващ сблъсък с реалността.

Не пропускайте премиерния за България уеб сериал всеки четвъртък ексклузивно във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!