понеделник, 5 август 2019 г.

Маратон с филмите на Куентин Тарантино по AXN

По повод дългоочакваната премиера на дветият филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, AXN предлага на феновете на култовия режисьор едно програмно събитие в седмицата 5-11 август, под заглавие „Имало едно време в Холивуд” и Куентин Тарантино представят “Седмица на филмите за шейсетте години“. Маратонът ще се състои от девет филма от филмотеката на Columbia Pictures, заснети в периода 1958 – 1970 година, персонално подбрани от Тарантино. Общото между тях е, че всеки един е послужил като вдъхновение за последната му лента, в която действието се развива през 1969-та.
Поредицата включва и специално заснети разговори между Тарантино и авторът на съответният филм, а историкът Ким Морган ще съпровожда всяко излъчване с любопитни факти в ретроспекция и със сцени от „Имало едно време в Холивуд“, които зрителите ще видят за първи път.
Първият филм, който AXN ще излъчи тази нощ от 00:40 е от 1969 година и се казва „Боб, Каръл, Тед и Алис“ , а негов режисьор е Пол Мазурски.
Ще видим как режисьорът на документални филми Боб Сандърс (Робърт Кълп) и съпругата му Каръл (Натали Ууд) посещават сесия за групова терапия, която служи като фон за началните сцени на филм, който Боб снима. Завръщайки се в дома си в Лос Анджелис, „новопросветената“ двойка, влиза в непоисканата роля на назидатели на най-близките си приятели Тед и Алис Хандерсън (Елиът Гулд и Даян Кенън) относно чувствата им и защо не се справят с тях. Не желаейки да бъдат груби, Хендерсън се включват в играта, но някакво латентно сексуално напрежение между четиримата скоро изплува на повърхността, а дълбоко погребани желания не остават дълго под земята...

2 коментара:

  1. Здравейте кога Диема ще изльчи новият сезон 24 на Германският хит сериал Кобра 11 обади се Брагодаря ви Лек Ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!