Маратон с филмите на Куентин Тарантино по AXN

2
По повод дългоочакваната премиера на дветият филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“, AXN предлага на феновете на култовия режисьор едно програмно събитие в седмицата 5-11 август, под заглавие „Имало едно време в Холивуд” и Куентин Тарантино представят “Седмица на филмите за шейсетте години“. Маратонът ще се състои от девет филма от филмотеката на Columbia Pictures, заснети в периода 1958 – 1970 година, персонално подбрани от Тарантино. Общото между тях е, че всеки един е послужил като вдъхновение за последната му лента, в която действието се развива през 1969-та.
Поредицата включва и специално заснети разговори между Тарантино и авторът на съответният филм, а историкът Ким Морган ще съпровожда всяко излъчване с любопитни факти в ретроспекция и със сцени от „Имало едно време в Холивуд“, които зрителите ще видят за първи път.
Първият филм, който AXN ще излъчи тази нощ от 00:40 е от 1969 година и се казва „Боб, Каръл, Тед и Алис“ , а негов режисьор е Пол Мазурски.
Ще видим как режисьорът на документални филми Боб Сандърс (Робърт Кълп) и съпругата му Каръл (Натали Ууд) посещават сесия за групова терапия, която служи като фон за началните сцени на филм, който Боб снима. Завръщайки се в дома си в Лос Анджелис, „новопросветената“ двойка, влиза в непоисканата роля на назидатели на най-близките си приятели Тед и Алис Хандерсън (Елиът Гулд и Даян Кенън) относно чувствата им и защо не се справят с тях. Не желаейки да бъдат груби, Хендерсън се включват в играта, но някакво латентно сексуално напрежение между четиримата скоро изплува на повърхността, а дълбоко погребани желания не остават дълго под земята...

Публикуване на коментар

2Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте кога Диема ще изльчи новият сезон 24 на Германският хит сериал Кобра 11 обади се Брагодаря ви Лек Ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top