вторник, 13 август 2019 г.

Филми с Брус Уилис, Моника Белучи, Джерард Бътлър, Колин Фарел и Дженифър Лопес по AMC през септември

Представяме ви акцентитe и премиерите през септември 2019 по канал AMC.

Филм на седмицата
Всяка петъчна вечер


Очаквайте и през септември селекцията от филми на AMC в тематичния цикъл на „Филм на седмицата“ – всяка петъчна вечер. На 6-ти септември в 21.05 ч. можете да гледате военния екшън "Сълзите на слънцето" (2003) и да се насладите на блестящата актьорска игра на Брус Уилис, Моника Белучи, Том Скерит и Коул Хаузър . На 13-ти септември в 21.25 ч. Джерард Бътлър и Кристофър Плъмър ще си партнират в хоръра "Дракула 2000" (2000). На 20-ти септември в 21.30 ч. не пропускайте приключенския екшън "Американски бандити" (2001) с Колин Фарел, Али Лартър, Скот Каан, Гейбриъл Махт и Тимъти Далтън. Романтичната драма "Ангелски очи" (2001) с Дженифър Лопес, Джим Кавийзъл, Джеръми Систо, Соня Брага и Терънс Хауърд е на 27-ми септември в 21.20 ч.

The Terror: Безчестие
Всеки четвъртък в 23:00 ч.


В ролите: Джордж Такеи, Дерек Мио, Кики Сукезане, Кристина Родло, Шинго Усами, Наоко Мори, Мики Ишикава

Сериалът “The Terror: Безчестие“ се фокусира върху историята за интернирането на американците от японски произход по време на Втората световна война.  Заглавието „Безчестие“ ("Infamy") произлиза от известната реч на бившия президент на САЩ Франклин Д. Рузвелт след японското бомбардиране на Пърл Харбър през 1941 г. След тези събития всички американци от японски произход са лишени от свобода – без обвинения, без съдебен процес… От 1942 до 1945 година над 145 000 японски американци и канадци с японски произход са били премествани от съответните правителства от домовете си в лагери за интерниране, само заради това къде са родени те или техните предци... 
Действието в “The Terror: Безчестие“ се развива по време на Втората световна война и се фокусира върху серията от тайнствени събития и странни смъртни случаи, наблюдавани сред една японско-американска общност, и пътешествието на един млад мъж, което има за цел да разбере причината за тези събития и да се пребори с онези, които са отговорни за тях…

Пази се от живите мъртви – сезон 5Б
Всеки понеделник в 4.00 и 23:00 ч.
Финал на сезона: 30-ти септември, 4.00 и 23:00 ч.


В ролите: Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс, Джена Елфман, Алекса Ниселсон и Остин Амелио.

В сезон 5 на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ героите се стремят да открият всички, които са оцелели и да се опитат да изградят сред загиващия свят едно спасително място за нов живот. Но предизвикателствата не са малко. Много герои са били изложени на радиация в течение на сезона – със сигурност Грейс, Морган влезе в облъчената зона, Странд и Чарли разбиха балона там... Това е въпрос, който определено ще бъде разгледан в сезон 5Б на "Пази се от живите мъртви“. Мисията на героите да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдат принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот - такъв, който ще ги промени завинаги.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!