четвъртък, 29 август 2019 г.

Акценти за септември 2019 - Cartoon Network и Boomerang

Здравейте приятели, представяме ви акцентите и премиерите по детските канали Cartoon Network и Boomerang за месец септември.

CN


„Невероятният свят на Гъмбол“ – Сезон 6
От 16 септември – всеки делник от 18.30 ч.


Поредицата следва приключенията на Гъмбол- дванадесетгодишна, синя котка. С помощта на най-добрия си приятел Дарвин, той попада в най-различни, забавни ситуации. А неговият събрат е бившата му златна рибка, на която й порастват крака и се присъединява към семейството. Друг верен спътник в игрите им е сестрата на Гъмбол- Анаис, четиригодишно зайче с повишена интелигентност. Към тях се присъединяват и техният баща - Ричард и майка им - Никол, които винаги са насреща, за да дадат подкрепа на малките.

В един от епизодите Директор Браун представя нов ученик на име Питър Пеперони на Гъмбол и Дарвин. Речта на Питър обаче е почти изцяло неразбираема. Затова те нямат представа какво казва той в повечето време. В крайна сметка двамата се запознават с родителите на Питър, които изпитват силна неприязън към правителството и въвличат нашите герои в голяма и забавна каша.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
DC Super Hero Girls – Сезон 1
От 28 септември – от събота до вторник от 16.15 ч.
Поредицата проследява приключенията на Жената чудо, Супергърл, Пчеличката, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и ученици в Гимназия Метрополис.
В един от епизодите, новата ученичка в Гимназия Метрополис, Барбара Гордън започва да подозира, че някои от другите ученици притежават суперсили. Тя започва битка с храна в стола на училището и така получава наказание, заедно с четирима други ученици - Карън Бийчър, Джесика Крус, Кара Денвърс и Зий Затара. Към тях скоро се присъединява и шесто момиче. Тя им разкрива, че е Жената чудо. След това героите разкриват своите изключителни способности, защото започват да се карат и бият, потвърждавайки подозренията на Барбара.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
Bakugan: Battle Planet – Сезон 1
От 9 септември  – всеки ден от 21.40 ч.
Bakugan: Battle Planet е името на първия сезон от подновената Bakugan поредица. Сезонът проследява приключенията на Дан Кузо и най-добрите му приятели. Те са първите деца на Земята, които се сприятеляват с мистериозните извънземни създания, известни като Бакуган. Сюжетът се развива около темите за приятелството, борбата и конкуренцията.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Уикенд с Бен 10 и Батман
От 21 септември – всеки уикенд от 11.40 ч.
Празнувай „Денят на Батман“ (21 септември) със специалната програма по Cartoon Network!
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■


 Boomerang


Mighty Mike – Сезон 1
От 16 септември – всеки ден от 17.45 ч.


Отиди на весело приключение с тази „хипер-истинска“ анимационна поредица за животни. Тя следва историята на едно склонно към злополуки куче, на име Майк и няколко други животни в крайградски дом. Поредицата е кръстоска между „Том и Джери“ и видеоклиповете на домашни любимци.

В един от епизодите, докато Майк е разсеян, миещите мечки се промъкват в къщата и всяват хаос. Добре, че след като изяжда малко гнило сирене, дъхът на Меркурий се превръща в страхотно оръжие. В друг от епизодите, кучето на съседа си има ухажор, чиито плановете обаче никога не се оказват успешни. Гледай и виж какво ще се случи!


The Zoo – Сезон 1
От 23 септември – всеки делник от 20.50 ч.
Отиди на пътешествие до зоопарка, където група симпатични горили разкриват вълшебния свят на говорещите животни! От костенурки до миниатюрни, луди маймуни - в зоопарка можеш да намериш всичко. В тази забавна, псевдо-документална поредица, имаш шанса да проследиш ежедневния живот на обитателите на зоопарка Пейнтън. В допълнение към историята за живота в парка, разказвачът научава дори самите животни на някои много интересни уроци.


Маратон с Taffy
От 7 септември – всеки уикенд от 10.15 ч.


Наслади се на забавен маратон с любимото си „коте“ - Taffy.

В поредицата стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy - това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore - Bentley. Във всеки епизод Bentley се опитва да разкрие тайната на Taffy. Но той възпира всеки негов ход и винаги предизвиква хаос и бедствия по пътя си.


Boomerang кино с „Том и Джери“

От 14 септември – всеки ден от 18.40 ч.

Гледай филм с Том и Джери всеки ден!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!