понеделник, 5 август 2019 г.

Италианският хит „Страх да обичаш“ от 12 август по bTV

Една от най-гледаните телевизионни продукции на Rai 1 – Страх да обичаш (Paura d'amare), ще развълнува зрителите на bTV от 12 август. Всеки делничен ден от 16.00 часа феновете на романтичните сериали ще станат свидетели на това как най-големият враг на любовта и радостта от живота се нарича страх!
Стефано Лои има всичко – красива жена, две прекрасни деца и президентския пост във фармацевтичната империя „Лойфарма“ със седалище в Торино. Но в един момент съдбата решава да му обърне гръб.
Една нощ жена му Ема умира в катастрофа. „Перфектният“ живот на Стефано се изпарява за един миг, а взаимоотношенията между него и още малките му деца напълно се объркват. Той се отдалечава от всичко, което преди му е било скъпо, а животът му губи смисъл. Докато не се появява Азия – много по-млада от него жена, която е останала сираче, скромна и далеч от лукса и блясъка, в който е израснал Стефано. А Азия от детегледачка на децата на Стефано малко по малко покорява сърцето му.

Двамата нямат нищо общо помежду си, а различията в характерите им изглеждат непреодолима пречка, но любовта не се интересува от характери. Връзката им ще срещне много препятствия, които изглеждат непреодолими. Семейството и висшето общество, част от което е Стефано, не може да приеме, че една беднячка ще стане част от техния свят. Но Азия е наистина специално момиче, което със своята невинност и енергия успява да покори семейство Лои и да спечели любовта на децата на Стефано.

Сенки от миналото на семейството на Стефано започват да изплуват, а някои от роднините правят всичко възможно да докарат компанията до фалит. Елиде – вдовицата на брата на Стефано, дърпа конците в интригите, особено след като от затвора излиза жената, обвинена за убийството на Томазо – брат на Стефано...


За филма:
Оригинално заглавие: Paura d'amare (2010)
Държава: Италия
Режисьор: Винченцо Терачано
В ролите:
Стефано – Джорджо Лупано
Азия – Ерика Банки
Мирела – Барбара Ливи
Карлота – Розабел Лауренти Селърс
Томи – Дарио Фиорика
Париде – Марко Фалагуаста
Симона – Ивана Лотито
Джулиана – Клотилде Сабатино
Олга – Тереза Ачербис
Елиде – Ида ди Бенедето

2 коментара:

 1. Здравейте Бтв ще изльчва вече изльчван сериал по Бнт 1 и по Бнт 2
  Защо не купят и изльчат нов сериал Лек Ден

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, бюджета на държавната телевизия е силно ограничен. Поздрави!

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!