петък, 23 август 2019 г.

"Божествено" - нов турски сериал от 03-и септември по bTV Lady

"Божествено" (Fi) стартира на 03-и септември (вторник) и ще се излъчва всеки делник от 23:00 до 00:00 часа с повторения от 12:00 до 13:00 часа по bTV Lady.

Хитовата поредица се оглавява от Серенай Саръкая ("Кварталът на богатите", "Сезони на любовта"), Озан Гювен ("Истанбулска приказка", "Великолепният век") и Мехмет Гюнсюр ("Златната клетка", "Канага", "Великолепният век").

"Божествено" се състои от 22 оригинални епизода по 60-70 минути, като у нас ще се показват серии с продължителност 45 минути (общо 35 епизода). Поредицата се излъчва в Турция от март 2017 г. до март 2018 г.

В "Божествено" взимат още участие редица звезди като Йозге Йозпирнчджи ("Любов от втори опит"), Сонгюл Йоден ("Перла"), Нур Феттахоолу ("Забраненият плод", "Великолепният век"), Ясемин Ален ("Милост"), Беррак Тюзюнатач ("Край или начало", "Великолепният век"), Бюшкра Девели, Мерве Чаъран ("Любовта не разбира от думи"), Джем Йълмаз, Бурак Серген ("Черна любов") и много други.

Историята:
Джан Манай е известен психиатър, който води популярно тв шоу за психотерапия. Джан с лекота завоюва женските сърца, но когато среща красивата танцьорка Дуру, той се влюбва силно. За да е близо до любимата си, той купува къща в съседство с нейната и скоро започва неуловимо да се намесва в живота й. Дуру и приятелят й Дениз са щастлива двойка, докато манипулативният психолог не обърква съзнанието им със своите подмолни игри. Постепенно Дуру започва да се пита дали Дениз е подходящият мъж за нея. Младата двойка е лесна плячка, но Джан Манай среща корав противник в лицето на журналистката Йозге. По поръчка на медийния бос Садък Колхан, тя се рови в миналото на известния терапевт и е решена да извади наяве всичките му мръсни тайни.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!