събота, 13 юли 2019 г.

Акцентите по National Geographic през август

Представяме ви премиерите, които предстоят поNational Geographic през август.

Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател (6 еп. x 60 мин.)
24 август, събота @ 21:55 ч.
Премиера през август

 SИзвестният британски готвач Гордън Рамзи пътува по света в едно изключително пътешествие, за да посети и усети вълнуващи чужди култури и кухни, търсейки кулинарно вдъхновение.
От Перу, Лаос и Мароко до Хаваи, Аляска и Нова Зеландия, Рамзи преминава стремглаво през долини, гмурка се в океани, прекосява гори и изкачва планини в неуморно търсене на кулинарно вдъхновение.

Пресушаване на Океана (6 еп. x 60 мин.)
4 август, неделя @ 21:55 ч.
Премиера през август

Гмуркаме се към неизвестното с тази оригинална поредица, която отвежда подводните приключения в нова ера. 
Предаването ни потапя дълбоко под водата, в неизвестното, за да ни покаже подводните приключения и науката за земята по един съвсем нов начин. Ще станем свидетели на амбициозни научноизследователски мисии, които използват най-модерните технологии, за да разкрити едни от най-големите подводни мистерии.

Рухването на моста в Генуа (1 еп. x 60 мин.)
11 август, неделя @ 22:55 ч.
Премиера през август

 Този нов документален филм проследява историята на трагичния инцидент със срутването на моста Моранди в Генуа, Италия, при който 43 души губят живота си. 
Историята започва с хронологично проследяване и възстановка на инцидента, която показва няколко ключови момента при срутването на големия мост. Чрез показанията на преки свидетели, филмът връща лентата назад, кадър по кадър, за да анализира причините, които са довели до тази ужасна катастрофа. Документалният филм завършва с интервюта от потърпевшите в инцидента, както и с дебат какви технологични нововъведения трябва да се приложат в такива съоръжения, за да се предотвратят подобни бъдещи инциденти.

Погребаните тайни на Втората световна (6 еп. x 60 мин.)
22 август, четвъртък @ 22:55 ч.
Премиера през август

 Втората световна война е най-големият и разрушителен конфликт в човешката история. По целия свят са се разиграли множество решителни, сложни и велики битки на голям ареал. Много от тези военни операции са представени погрешно, загубени в мъглата на войната или сред самия пейзаж. 
Благодарение на най-съвременни дистанционно-сензорни технологии, всеки епизод ще ни разкаже по едно от любопитните парчета от мозайката на битките и кампаниите във Втората световна война. Дори може да оспори и промени някои общоприети факти и събития, доказани в миналото чрез военноисторически документи или свидетелските разкази на войници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!