събота, 13 юли 2019 г.

Нови герои и нови приключения по JimJam през август

Представяме ви акцентитe и премиерите през август 2019 по детския телевизионен канал JimJam.

Премиера
Баданаму и неговите кадети
Сезон 1
От 12-ти август, всеки ден в 7.30, 7.41, 18.51 и 19.02 ч.

Този анимационен сериал представя света на Баданаму, който се променя – от света от  ранните песнички за обучение по английски (в които има само щастие и радост), подходящи за най-малките деца – към свят на дуалистични приключения (в които има добри и зли герои) за деца в предучилищна възраст над 4 години. Публиката следва Баданаму и неговите смели кадети, докато те се борят срещу силите на тъмнината, запазвайки света на Баданаму в безопасност. Професор Пип и Попи се впускат заедно в този лъкатушещ поток от приключения и вълнение. Нови противници, посветени на пакостите и унищожението, се появяват от тъмните гори отвъд Уондърууд и на кадетите ще са им необходими цялата храброст, която имат, и много внимателно мислене, за да успеят да ги спрат.

Специални JimJam маратони всеки уикенд!
Маратони на сериала „Конни“ 
Всяка събота и неделя през юли от 10.00 ч.!

Конни е приятелски настроено малко момиченце, което не създава проблеми - лъчезарно, любопитно и най-вече весело. Тя е винаги готова за нови идеи и приключения и има силен интерес към всичко около себе си. Конни показва смелост, когато нещата се объркват, и не се страхува да задава въпроси, ако не е сигурна за нещо. По този начин тя научава много за живота в ежедневните си приключения.

Учи и играй! Тематични образователни блокове 
Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.

И през август децата могат да научават по нещо ново всеки ден в тематичните образователни блокове на JimJam с поредиците „Изучаване на английски с фигурките на Баданаму“, „Джармис“, „Каква е голямата идея?“, „Аниманималс“ и „Робокар Поли“!

Изучаване на английски с фигурките на Баданаму - уроци с песнички, с комични изобретения, стихчета и забавни разговори.

Джармис - съчетава забавни приключения с въведение в основите за изучаване на английски език!
 
Каква е голямата идея? – вдъхновява децата да изследват чувствата, взаимоотношенията, света, който ги заобикаля, израстването, ученето, работата, доброто и злото и мисленето, да търсят смисъла, логиката и дълбокото значение.
 
Аниманималс – представя  различно животно във всеки епизод и абсурдните приключения, които могат да се случат само на него.
 
Робокар Поли: Безопасност на движението - предоставя ежедневни съвети и правила за безопасност на движението като безопасни начини за качване на училищния автобус, какво означават пътните знаци, как да пресичаме и др. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!