събота, 13 юли 2019 г.

Династията Тръмп и извънземни от древността по History през август

Представяме ви акцентитe и премиерите през август 2019 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Династията Тръмп
От 10-ти август, всяка събота, 22.00 ч.


„Династията Тръмп“ използва разкази от първа ръка и непоказвани досега архивни ленти, за да изследва живота на 45-ия президент на Съединените щати. Тази отличена с награди документална поредица проследява три поколения от фамилията Тръмп и предлага задълбочено изследване на влиянията, оформили личността и допринесли за славата и амбицията в бизнеса и политиката на Доналд Тръмп. От Златната треска в Клондайк през 90-те години на 19-ти век до създаването на империята от недвижими имоти в Ню Йорк, този шестчасов документален сериал дава един всеобхватен поглед върху семейството на Тръмп, какъвто рядко сме виждали преди това. В полезрението на авторите попадат детството на Тръмп в Куийнс, рисковото му преминаване в света на недвижимите имоти в Манхатън, неговата популярност като автор на бестселъри и риалити телевизионна звезда, за да се стигне до президентската му кампания от 2016 година.

Нова ексклузивна поредица
Извънземни от древността
От 28-ми август, всяка сряда, 22.00 ч.


„Извънземни от древността“ изследва противоречивата теория, според която извънземни са посещавали Земята в продължение на милиони години. От ерата на динозаврите до древен Египет, от ранните пещерни рисунки до продължителните масови наблюдения в САЩ, всеки епизод от този хитов сериал на HISTORY представен от Джорджо А. Цукалос, придава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните противоречия, разказите от първо лице и обоснованите теории, свързани с този многовековен дебат. Дали преди хиляди години интелигентни същества от Космоса са посещавали Земята?

Нова ексклузивна поредица
Бътчър: Битката на месарите
От 22-ри август, всеки четвъртък, 22.00 ч.


През всички исторически времена майсторският занаят на месарите е бил от основно значение за оцеляването на хората. В ранните цивилизации, когато болестите, пренасяни с храната, са отнемали човешки животи, месарите са били тези, които с прецизните си инструменти и изтънчени умения са предпазвали от смъртта. Този изключително важен занаят е станал неизменна част от всеки град в Америка. Днес има хиляди хора, които продължават тази благородна традиция, но само малцина избрани могат да се смятат за 'Майстор месар'. Днес за първи път ви предлагаме едно екстремно състезание с високи залози, представено от Колби Доналдсън, в което месари от най-висока класа се състезават в изпитание, чиято цел е да подложи техните знания, стратегии и техники на последна проверка. С острите си ножове и още по-острите си умения тези месари си проправят път през ревностни предизвикателства, използвайки таланта си на експерти, за да се приспособят към исторически обрати и да разкрият изумителните тайни от света на месарското изкуство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!