събота, 13 юли 2019 г.

Престъпления от страст и поглед в съзнанието на един луд по Crime + Investigation през август

Представяме ви акцентитe и премиерите през август 2019 по канал Crime + Investigation.

Мансън говори: В съзнанието на един луд
От 19-ти август, всеки понеделник, 22.00 ч.


През 1969 година са убити девет души, седем от които по време на двудневно празненство в Лос Анжелис, като сред жертвите е бременна актриса на име Шарън Тейт. Точно две години по-късно Чарлс Мансън и неговите последователи са обвинени за някои от най-ужасните убийства в дългата история на Калифорния. Клиф Шепърд – пенсиониран детектив от Полицейския участък в Лос Анжелис, разследващ „студени“ досиета и случаи на убийства при грабежи, е започнал собствено разследване заедно с изследователя Чарли Кук, с което се опитва да разкрие истината. „Мансън говори: В съзнанието на един луд“ предлага нови теории за мотивите на Мансън, разговаря с единствения осъден последовател на Мансън, който е на свобода, изслушва свидетели, както и направените нови звукозаписи от престоя на Мансън в затвора.

Ловец на убийства
От 5-ти август, всеки делничен ден в 00.00 ч.


Лейтенант Джо Кенда и неговият екип за борба с престъпленията от Колорадо Спрингс са разрешили безпрецедентния брой от 387 случаи на убийства, което прави 92% успеваемост в разследванията. Бъдете с лейтенант Кенда, докато той представя с помощта на драматични възстановки някои от най-тревожните и предизвикателни случаи на убийства, върху който е работил със своя екип. „Ловец на убийства“ отвежда зад кулисите на разследванията с един от най-добри детективи в света, за да покаже как всъщност са били разрешени тези случаи. Някой трябва да поеме управлението. Някой трябва да търси жертвата. Може да се окаже трудно да се види накъде води даден случай, но Кенда няма да спре, докато не го разреши.

Объркани взаимоотношения с фатален край
От 21-ви август, всяка сряда в 22.00 и 23.00 ч.


Crime+Investigation отново се потапя в объркани взаимоотношения, довели до фатална развръзка,  със специална селекция от програми всяка сряда през август – с последователни епизоди на „Убих най-добрия си приятел“ в 22.00 часа, последвани от „50 начина да убиеш своя любим“ в 23.00 часа. „Убих най-добрия си приятел“ придава ново значение на думата ‘френеми’ и доказва колко тънка може да бъде линията между любовта и омразата. В тази поредица от специални криминални предавания ще бъдат изследвани истински истории, които са толкова шокиращи, че трябва да ги видите, за да повярвате в тях. Тези истории показват, че най-силните и най-лелеяни приятелства често водят до най-трагичните и най-неочаквани престъпления от страст. „50 начина да убиеш своя любим“ хвърля светлина върху различни странни и изобретателни убийства, които са се случили, когато скарванията между любовниците са се разгорещили и са завършили с кървав финал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!