събота, 13 юли 2019 г.

Лекарски експерименти и самопризнанията на някои от най-известните убийци в света по CBS Reality през август

Представяме ви акцентитe и премиерите през август 2019 по канал CBS Reality.

Лекар вкъщи
Сезони 1 – 4
Премиера на канала
От 19-ти август до 19-ти септември, всеки делничен ден в 9:55 и 17:50 ч.
С повторение през уикендите в 11.10 и 18.40 ч.


По-добре превенция отколкото лечение… Колко много може един лекар да знае наистина за вас? Какво би станало, ако екип от лекари нахлуе в къщата ви и във всяко кътче от вашия живот, работа и тяло? Какво ще открие той? Дали ще бъдете подготвени за прогнозата? Във всеки епизод лекарите проследяват членовете на едно семейство навсякъде – у дома, на работа, в училище, в ресторант... Където и да отидат, лекар в бяла престилка и с папка в ръка ще наднича над рамото им, водейки си бележки. След това лекарите ще направят своята дългосрочна прогноза. По емоционален начин лекарите разкриват драматични подробности за сценариите на възможните най-тежки случаи, като свързват елементи от ежедневното поведение на членовете на семейството с въздействието им  върху тяхното здраве и последиците от това.

Призрачни досиета
Сезон 2
Всеки уикенд през август в 22:00 ч.


Дори търсачите на духове невинаги са подготвени за това, на което могат да се натъкнат. В този сериал, посветен на срещите с отвъдното, водещи медиуми и  ловци на духове от Северна Америка споделят своите най-впечатляващи свръхестествени преживявания. 

Гласът на серийния убиец
Сезони 1, 2, 3
Оригинална продукция на CBS Reality
От 12-ти август до 8-ми септември, всяка делнична вечер в 22:50 ч.


В полицейските участъци се пазят интервюта с някои от най-известните убийци и и някои от най-жестоките серийни убийци в света. Този вълнуващ оригинален сериал на CBS Reality отвежда зрителя на пътешествие в тъмните дебри на полицейските стаи за разпити, карайки да оживяват опъващите нервите звукозаписи, направени по време на признанията на убийци като Робърт Блек, Колин Айърлънд, Ким Едуардс и Тед Бънди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!