четвъртък, 25 юли 2019 г.

"Завинаги" - нов турски сериал с Йозджан Дениз започва тази есен по bTV

"Завинаги" (İstanbullu Gelin), по-познат на зрителите като "Истанбулска булка", е заглавието на новия турски сериал, който ще се завърти премиерно у нас тази есен.

Хитовата поредица с Йозджан Дениз ("Част от мен", "Млечният път", "Имението с лозите") и Аслъ Енвер ("Мечтатели", "Тайни") ще се излъчва в праймтайма на bTV след финала на "Сълзи от Рая" - всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч.

"Завинаги" се състои от 87 оригинални епизода по 2 часа и 30 минути, като у нас ще се показват серии с продължителност 45 минути. Поредицата се излъчва в Турция от март 2017 г. до май 2019 г.

Историята:

Сюрея (Аслъ Енвер) е музикален талант с отлично образование и добра професионална реализация. Тя води скромен начин на живот, но това се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) - богат и красив бизнесмен.

Семейството на Боран е от най-старите, богати и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, обожава Фарук и мечтае той да сключи престижен брак с жена по неин избор. Любовта обаче е взаимна и драматичните последствия не закъсняват.

Пристигането на Сюрея в имението на избраника ѝ е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме тази непозната, доведена от сина ѝ.

Нещата се усложняват неимоверно и животът в това 400-годишно имение става доста необичаен за всички негови обитатели.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!