неделя, 21 юли 2019 г.

"Господа Татковци" - нов латино сериал е закупен от bTV

bTV Media Group е закупила нов латино сериал.

Аржентинска теленовела на Telefe "Господа Татковци" е най-новото заглавие от Латинска Америка, чиито права са откупени от най-голямата медийна група в България.

Поредицата е заснета и излъчена в родината си през 2014 г. и има множество чуждестранни адаптации, като последната е обявена за направа в Сърбия.

"Господа Татковци" се състои от 184 епизода, а главните роли са поверени на Лусиано Кастро, Хоакин Фюрел, Лусиано Касерес, Глория Кара, Лаура Новоа и други.

Това е второто заглавие от каталога на Telefe Аржентина, което bTV Media Group откупва след "Дивата Нина", който в момента върви премиерно от 20:00 часа по bTV Comedy.

Историята:

Историята разказва за преживяванията на четирима модерни и атрактивни бащи, които стават приятели, докато споделят ежедневните си проблеми пред вратата на детската градина. Общото между четиримата е нещото, което ги е променило през последните години - бащинството. Фавио, Игнасио, Франко и Мауро са четирима модерни, привлекателни и представителни бащи, които се сближават покрай бащинството. Всеки от тях има един син или дъщеря, които посещават предучилищни занимания и се засичат пред вратата на детската градина. Освен споделянето на конфликтите, превратностите, жонглирането, изненадите и дълбините, в които ги потапя бащинството, също така се разкриват и личните истории на всеки един от тях. Ежедневните срещи пред врата на детското заведение, в един свят, населяван предимно от майки, тези четирима мъже са обединени от силно и скъпи приятелство...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

2 коментара:

 1. Здравейте този сериал сигурно ще се изльчи  След финала на аржентинският хит сериал
  Дивата Нина  Дано  Знаете ли че Ренцо от латино сериала  Хит Дивата Нина е истинско копие на
  Адриан сезон 1 от сериала хит Не ме оставяй a no  me dejas с 2 сезона  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте засьжеление Бтв Комеди
  Няма да изльчи аржентинският хит сериал
  Комедиен

  Готини татковци в ефира си

  Защото нямат пари за този сериал

  А ще изльчили някаква срьбска версия на този сериал

  Брагодаря ви

  Лек ден

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!