четвъртък, 4 юли 2019 г.

След успешния пролетен сезон bTV отчита най-добри зрителски резултати и през юни

Предаванията, новините и сериалите на bTV в праймтайм оглавиха класацията на най-гледаните ТВ програми през юни, а телевизията затвърди водещата си позиция сред зрителите, показват данните на *ГАРБ. След успешния пролетен сезон рейтинговият лидер  „Гласът на Българя“ отново е бил най-гледаната програма за месеца с полуфиналния и финалния епизод, които са привлекли средно почти 1,2 милиона зрители.
Централната новинарска емисия на bTV в 19 часа, която от 1 юни се излъчва от новото високотехнологично студио на телевизията, отново е била информационен източник номер едно за над 45% от всички зрители. Всички емисии на bTV Новините са били предпочетени от зрителите и се нареждат сред най-гледаните програми на юни.
Почти 45% от зрителите също са следили предаването за журналистически разследвания и филми през уикенда - bTV Репортерите. Ключовите актуални предавания „Лице в лице“, „120 минути“ и сутрешният информационен лидер „Тази сутрин“ и през юни са били без конкуренция.
bTV Action също влиза в класацията топ 50 за миналия месец с финала на УЕФА Шампионска лига.

bTV е била предпочитаният ТВ канал за 35% от всички ТВ зрители през юни.

*ГАРБ е единствената пийпълметрична система в България, преминала независим одит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!