четвъртък, 25 юли 2019 г.

"Божествено" - нов турски сериал тръгва тази есен по bTV Lady

"Божествено" (Fi), по-познат на зрителите като "Фи", е заглавието на новия турски сериал, който ще се завърти премиерно у нас тази есен.

Хитовата поредица със Серенай Саръкая ("Кварталът на богатите", "Сезони на любовта"), Озан Гювен ("Истанбулска приказка", "Великолепният век") и Мехмет Гюнсюр ("Златната клетка", "Канага", "Великолепният век") ще се излъчва в ефира на bTV Lady.

"Божествено" се състои от 22 оригинални епизода по 60-70 минути, като у нас ще се показват серии с продължителност 45 минути (общо 35 епизода). Поредицата се излъчва в Турция от март 2017 г. до март 2018 г.

В "Божествено" взимат още участие редица звезди като Йозге Йозпирнчджи ("Любов от втори опит"), Сонгюл Йоден ("Перла"), Нур Феттахоолу ("Забраненият плод", "Великолепният век"), Ясемин Ален ("Милост"), Беррак Тюзюнатач ("Край или начало", "Великолепният век"), Бюшкра Девели, Мерве Чаъран ("Любовта не разбира от думи"), Джем Йълмаз, Бурак Серген ("Черна любов") и много други.

Историята:
Джан Манай е известен психиатър, който води популярно тв шоу за психотерапия. Джан с лекота завоюва женските сърца, но когато среща красивата танцьорка Дуру, той се влюбва силно. За да е близо до любимата си, той купува къща в съседство с нейната и скоро започва неуловимо да се намесва в живота й. Дуру и приятелят й Дениз са щастлива двойка, докато манипулативният психолог не обърква съзнанието им със своите подмолни игри. Постепенно Дуру започва да се пита дали Дениз е подходящият мъж за нея. Младата двойка е лесна плячка, но Джан Манай среща корав противник в лицето на журналистката Йозге. По поръчка на медийния бос Садък Колхан, тя се рови в миналото на известния терапевт и е решена да извади наяве всичките му мръсни тайни.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

2 коментара:

  1. Здравейте защо Бтв спира Германският хит лекарски сериал Сестра Бети Брагодаря ви Лек Ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!