неделя, 14 юли 2019 г.

Ето кой турски хит започва на мястото на "Твоят мой живот" по bTV Lady

Романтичната комедия "Любов под наем" с Елчин Сангу и Баръш Ардуч стартира за трети път в България на 27-и юли (събота), като ще се излъчва всяка събота и неделя от 21:00 до 23:00 часа по bTV Lady по два епизода, с повторения в неделя и понеделник сутрин от 06:00 до 08:00 часа, на мястото на приключващия "Твоят мой живот".

Историята:
Дефне Топал е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия. Тя се нуждае от пари, за да изплати дълга на брат си. Дефне се грижи за баба си, за своята по-малка сестра и за по-големия си брат, защото родителите им са ги оставили. Един ден мъж на име Йомер я целува внезапно, защото иска да се спаси от любовната среща, която леля му му е уредила. Лелята на Йомер – Нериман, вижда тази целувка без Дефне и Йомер да знаят. След това Нериман се появява при Дефне с предложение да се омъжи за Йомер, а впоследствие да го напусне. Нериман е готова да даде 400 000 лира, но Дефне се съгласява да вземе само 200 000 лири, които да даде на хората, на които брат й дължи пари. Младата жена започва работа близо до Йомер, без да подозира, че всъщност лелята я е наела да се омъжи за човека, който я е целунал. Дефне разполага с шест месеца, за да се омъжи за Йомер и да го напусне. Тя става негова асистентка и животът и на двамата се променя завинаги.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

1 коментар:

  1. Здравейте ужас Отново повторение да бяха пуснали още един нов латино сериал както пуснаха сериала Кой Кой е

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!