петък, 19 юли 2019 г.

Алекс Кръстева пренася зрителите на живо в сърцето на Родопите и Роженските поляни в „Тази събота и неделя“

Майкъл Болтън говори ексклузивно пред Диана Любенова и зрителите на bTV в неделната сутрин

Тази събота и неделя сутрешният уикенд блок по bTV гостува с изнесено студио в сърцето на Родопите, откъдето Алекс Кръстева ще разкрие за зрителите магията на Рожен и емблематичния събор - люлка на родопската каба гайда и песен. Минутите с водещата ще бъдат посветени на над 120-годишната традиция, която събира българите от страната и всички краища на света, за да споделят своята радост и болка, заедно с ансамбъл „Родопа” и прочутите 101 и 100 каба гайди.

През съборните дни до 21 юли хиляди гости на събитието ще извият голямото Роженско хоро, а четирите сцени в съборното селище ще бъдат огласени от изпълненията на участниците във Фолклорния конкурс, на фона на разгърнатото на поляните 320-метрово българско знаме.

В неделната сутрин ексклузивно пред Диана Любенова застава кралят на баладите Майкъл Болтън. Изпълнителят на вечния хит „Когато един мъж обича една жена” и на още много любими на поколения песни ще разкрие за зрителите на bTV каква е връзката му с Русия, защо напуска училище на 16 години и какво е да правиш дуети с големите Рей Чарлз, Лучано Павароти и Хосе Карерас.

В „Тази събота и неделя” още – вицепремиерът Томислав Дончев пред Жени Марчева в една бурна политическа седмица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!