четвъртък, 18 юли 2019 г.

Милиони километри водят Ваня Бонева обратно към дома

На 18 юли „Завърналите се с Петя Кертикова“ представя история за любовта и пътя към смирението
До Дубай, през ЮАР, Португалия и обратно в България - този четвъртък “Завърналите се с Петя Кертикова” по Bulgaria ON AIR представя житейския път на Ваня Бонева. След като е била в армията, в риалити предаване за оцеляване и е работила като стюардеса за авиопревозвача на Обединените арабски емирства, Ваня решава да се прибере у дома.
“Година след това се чувствам повече от щастлива тук. Нищо не ми липсва. Тук намирам всичко, от което се нуждая,” казва Ваня за решението си да живее отново в България. 
Ключов момент в историята на младата жена са милионите пропътувани километри, които включват и завръщане към корените й. Как любовта, йогата и пътят към смирението и дома се свързват в едно – разберете в “Завърналите се с Петя Кертикова”, в четвъртък, в рамките на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!