петък, 26 юли 2019 г.

Селекция от ретро хитове по AXN през август

Sony Pictures Television обяви официално подгряващото дългоочакваната премиера на „Имало едно време в Холивуд“ събитие, което AXN ще излъчи в седмицата 5-11 август под заглавие „Имало едно време в Холивуд” и Куентин Тарантино представят “Седмица на филмите за шейсетте години“. Маратонът ще се състои от девет филма от филмотеката на Columbia Pictures, заснети в периода 1958 – 1970 година, персонално подбрани от Тарантино. Общото между тях е, че всеки един е послужил като вдъхновение за последната му лента, в която действието се развива през 1969-та, а първият филм AXN България ще излъчи на 5 авгсут.
Поредицата включва и специално заснети разговори между Тарантино и авторът на съответният филм, а историкът Ким Морган ще съпровожда всяко излъчване с любопитни факти в ретроспекция и със сцени от „Имало едно време в Холивуд“, които зрителите ще видят за първи път.
“Sony Pictures ми предостави каталога на Columbia Pictures, за да мога да подбера поредица от филми, чрез които да пресъздам времето, в което се развива действието на „Имало едно време в Холивуд“, а именно шейсетте години на миналия век. Изключително съм развълнуван да Ви предсавя тези заглавия и заедно да им се насладим!“, каза Куентин Тарантино.
Деветте филма са:
“Боб, Каръл, Тед и Алис” (Bob & Carol & Ted & Alice) – 05.08., 00:40
„Кактус“ (Cactus Flower) – 06.08., 00:40
„Волният ездач” (Easy Rider) - 07.08., 00:30
„Моделът“, (Model Shop) – 08.08., 00:40
“Да постъпиш правилно” (Getting Straight) - 09.08., 00:40
„Разрушителен екип“ (The Wrecking Crew) - 10.08., 00:50
„Хамърхед“ (Hammerhead) - 10.08., 02:40
“Цената на насилието“ (Gunman’s Walk) - 11.08., 01:00
„Аризонски рейнджъри“ (Arizona Raiders) - 11.08., 02:35

В сътрудничество между няколко от подразделенията на Sony Pictures, филмите от маратона ще бъдат излъчени в мрежите на Sony Pictures Television в над 60 територии по света. В България лентите ще се завъртят по AXN в късните вечерни часове около и след полунощ, с начална дата 5-ти август, като в последните два дни - 10-ти и 11-ти, ще се излъчват по две заглавия едно след друго. Пет дни след края на маратона е премиерата на „Имало едно време в Холивуд“, който тръгва по кината в България на 16-ти август.
За „Имало едно време в Холивуд“
Действието на филма се развива в Лос Анжелис през 1969, където всичко се променя, след като телевизионната звезда със залязваща слава Рик Далтън (Леонардо Ди Каприо) и неговият каскадьор Клиф Бут (Брат Пит), с когото са заедно от дълги години, се опиват да оцеляват в индустрия, която вече не познават, в последните години от Златната ера на Холивуд.
Сценарист и режисьор е Куентин Тарантино. Продуценти са Дейвид Хейман, Шанън Макинтош и Куентин Тарантино. Освен Лео ди Каприо и Брад Пит, във филма участват и Марго Роби и Ал Пачино.
За повече информация: https://www.sonypictures.com/movies/onceuponatimeinhollywood

###
За AXN Централна Европа:
AXN има над 16 милиона зрители в Централна и Източна Европа, където каналът се излъчва в шест държави: Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Румъния и България, и петте страни от адриатическия регион - Сърбия, Хърватска, Словения, Македония и Черна гора. Телевизионният канал AXN е източник на качествено забавление за динамичното младо поколение между 18 и 34 години. В допълнение към висококачествените сериали, AXN излъчва и някои от най-популярните филми на Sony Pictures и други холивудски студия.

За Sony Pictures Television:
Sony Pictures Television (SPT) е един от водещите доставчици на съдържание в телевизионната индустрия, който произвежда и разпространява програми по целия свят, във всеки жанр и за всяка платформа. В допълнение, към управлението на една от най-големите библиотеки в индустрията на всепризнати игрални филми, телевизионни предавания и формати, SPT е дом на процъфтяващ глобален производствен бизнес, който управлява 21 самостоятелни и съвместни предприятия в 12 държави по света. Sony Pictures Television е собственост на Sony Pictures Entertainment.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!