понеделник, 22 юли 2019 г.

Премиерни сериали по AMC през август

Представяме ви акцентитe и премиерите през август 2019 по канал AMC.

Пази се от живите мъртви – сезон 5Б
Премиера: 12-ти август, 4.00 и 23:00 ч.
Всеки понеделник в 4.00 и 23:00 ч.


В ролите: Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс, Джена Елфман, Алекса Ниселсон и Остин Амелио.

В сезон 5 на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ целта на групата е ясна – да намерят всички, които са оцелели и да направят това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. С желязно упорство Морган Джоунс (Лени Джеймс) води групата, следвайки философия, основаваща се на човеколюбие, чувство за общност и надежда. Всеки от героите вярва, че, помагайки на другите, ще може да изкупи грешките от миналото си. Но доверието не може да се спечели лесно. Мисията им да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдт принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот - такъв, който ще ги промени завинаги.

The Terror: Безчестие 
Премиера: 15-ти август, 23:00 ч.
Всеки четвъртък в 23:00 ч.


В ролите: Джордж Такеи, Дерек Мио, Кики Сукезане, Кристина Родло, Шинго Усами, Наоко Мори, Мики Ишикава
Продукцията е продължение и втори сезон на антологията „Ужас“/“The Terror“, която зрителите на AMC гледаха през 2018 г. и която дава възможност на  AMC да демонстрира уникален подход към формата на антологията.  Първият сезон беше свързан с конкретно историческо събитие, като към него беше прибавен елемент на ужас. Вторият сезон пресъздава драматично едно от най-страховитите и важни събития на 20-ти век.
Действието в “The Terror: Безчестие“ се развива по време на Втората световна война и се фокусира върху серията от тайнствени събития и странни смъртни случаи, наблюдавани сред една японско-американска общност, и пътешествието на един млад мъж, което има за цел да разбере причината за тези събития и да се пребори с организацията, отговорна за тях. Сериалът е един от първите, които представят в такъв широк план интернирането на американците от японски произход – показвайки автентично пресъздадени по своя обхват и мащаб следвоенни лагери.
“The Terror: Безчестие” е продукция на AMC Studios и е съвместно дело на изпълнителните продуценти Александър Ву и Макс Боренщайн. Освен тях изпълнителни продуценти са Ридли Скот, Дейвид В. Зукър, Александра Милчан, Скот Ламбърт, Геймън Касиди и Джордън Шийрън.

NOS4A2 – сезон 1
Финал на сезона: 1-ви август, 23:00 ч.
В ролите: Закари Куинто, Ашли Къмнигс, Олафур Дари Олафсон, Вирджиния Кул, Ибън Мос Бакрах, Джакара Смит


Базиран на едноименния бестселър на Джо Хил от 2013 година, „NOS4A2“ проследява живота на Вик Маккуин – даровита млада жена, която разбира, че има свръхестествената способност да открива загубени неща. Тази нейна способност я въвлича в противоборство със злия и безсмъртен Чарли Манкс – свръхестествен злодей, който се храни с душите на деца, след което полага онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – чудато място във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа, а нещастието е забранено със закон. Вик се бори да победи Манкс и да освободи жертвите му – без да загуби ума си или самата тя да стане негова жертва...

Филм на седмицата
Всяка петъчна вечер

AMC продължава да представя подбрани филми в тематичния си цикъл на „Филм на седмицата“ – през август – всяка петъчна вечер. На 2-ри август в 21.15 ч. можете да гледате "Пълен мрак" (2000) – ужаси / фантастика с Рада Мичъл и Коул Хаузър. . На 9-ти август в 21.30 ч. Том Ханкс и Шели Лонг ще си партнират в комедията "Евтиното е скъпо" (1986). На 16-ти август в 21.15 ч. не пропускайте хитовата продукция "Ще танцуваме ли?" (2004) с Ричард Гиър, Дженифър Лопес и Сюзън Сарандън . Романтичната комедия "Дъщерята на шефа" (2003) с Ащън Къчър, Тара Рийд, Терънс Стамп и Моли Шанън е на 23-ти август в 21.35 ч. Цикълът „Филм на седмицата“ през август ще завърши с "Бели мадами" (2004) с Марлон Уейънс и Шон Уейънс в послезния петък на месеца – 30-ти август – в 21.15 ч.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!