вторник, 23 юли 2019 г.

Хорър сериалът на AMC за свръхестественото "NOS4A2" подновен за втори сезон

Актьорският състав и продуцентите обявиха завръщането на популярния сериал
по време на дебютния панел на Комик-Кон в Сан Диего

Малко преди финала на първия сезон на „NOS4A2“ AMC обяви, че подновява своя хорър сериал за свръхестественото за втори сезон от 10 епизода. Сериалът, който се базира на едноименния бестселър на Джо Хил от 2013 година, направи своя дебют на Комик-Кон в Сан Диего, където членовете на актьорския състав Закари Куинто и Ашли Къмиингс, шоурънърът и изпълнителен продуцент Джейми O’Брайън и изпълнителният продуцент Джо Хил споделиха новината за подновяването по време на панела на сериала. Продукцията на втория сезон на „NOS4A2“ ще започне тази есен, а той ще бъде излъчен по AMC през 2020 година.

В центъра на действието в „NOS4A2“ е Вик Маккуин (Къмингс) – даровита млада жена, която открива, че има свръхестествена способност да намира загубени вещи. Тази способност я въвлича в противоборство с Чарли Манкс (Куинто) – изкусителен безсмъртен, който се храни с душите на деца, след което полага онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – чудато ледено-студено коледно селце във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа и нещастието е забранено със закон. Вик се бори да разгроми Манкс и да освободи жертвите му, без да загуби ума си или самата тя да стане негова жертва. В сериала участват още Джакара Смит, Олафур Дари Олафсон, Вирджиния Кул и Ебън Мос-Бакрач.

“Този сериал, посветен на свръхестественото, представлява чудесна екранизация на предизвикващия тръпки роман на Джо Хил, направляван умело от Джейми O’Брайън със завладяващото изпълнение на Закари Куинто и Ашли Къмиингс и останалата част от талантливия актьорски състав”, заяви Дейвид Мадън, президент по програмното съдържание на AMC, BBC America, IFC, SundanceTV и AMC Studios. „NOS4A2“ държеше зрителите в напрежение още от своя дебют и ние сме готови да отново да пристъпим към тази история за втори сезон”.

“Много съм развълнуван от възможността да представя останалата част от удивителния роман на Джо Хил по телевизията. Въображението на Джо няма равно на себе си”, каза Джейми O’Брайън. “Харесвам героите и света в романа, а нашите колеги от AMC бяха чудесни партньори. Благодарен съм за участието си във виртуалната реалност на„NOS4A2“.

Финалът на първи сезон на „NOS4A2“ ще се излъчи на 1-ви август в 23.00 ч. по AMC.

„NOS4A2“ е продуциран от AMC Studios в сътрудничество с Tornante Television. Изпълнителни продуценти на сериала са Джо Хил, Джейми O’Брайън и Лорън Корао.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!