понеделник, 22 юли 2019 г.

Премиерата на 5Б на "Пази се от живите мъртви" ще бъде на 12 август по AMC

Оригиналният сериал на AMC „Пази се от живите мъртви“ ще се завърне с втората част на сезон 5, като световната премиера ще бъде на 12 август в 4.00 ч., последвана от повторение в същия ден в 23.00 ч. Новите осем епизода ще се излъчват всеки понеделник в същите часове.

Изпълнителният продуцент на „Пази се от живите мъртви“ Скот М. Гимпъл съобщи, че хитовият сериал на AMC ще бъде подновен за шести сезон, който ще се излъчи догодина.

В сезон 5 на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ целта на групата е ясна – да намерят всички, които са оцелели и да направят това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. Всеки от героите вярва, че като помага на другите, ще може да изкупи грешките от миналото си. Но доверието не може да се спечели лесно. Мисията им да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдт принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот – такъв, който ще ги промени завинаги.

„Пази се от живите мъртви“ е продукция на AMC Studios. Изпълнителни продуценти са Скот М. Гимпъл, шоурънърите Андрю Чамблис и Иън Голдбърг, както и Робърт Къркман, Дейвид Алпърт, Гейл Ан Хърд и Грег Никотеро. Сериалът е заснет с участието на Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс, Джена Елфман, Алекса Нисенсън, Остин Амелио, Рубен Блейдс и Карън Дейвид.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!