сряда, 31 юли 2019 г.

Ето кой индийски сериал започва от 07-и август по NOVA

Започва индийски сериал в ефира на NOVA.

От 07-и август (сряда) стартира повторение на "Слънце и Луна", който приключи премиерното си излъчване в началото на месец март 2019 г. по Diema Family.

241-серийната поредица ще замести приключващия ден по-рано "Ритъмът на мечтите" и ще се излъчва всеки делник от 02:30 часа през нощта по NOVA.

Премиерата на мелодрамата в Индия е през 2014 г. Продукцията на ZEE TV събира едни от най-популярните актьори там, като главните роли се изпълняват от Паричедж Шарма (Пушкар от "Малката булка"), Канчи Сингх (Чери от "Ритъмът на мечтите") и Ашита Даван (Малти от "Цветовете на любовта").

Историята:
"Слънце и Луна" разказва за семейство Хандевал, което живее в Раджастан. Авни, дъщерята на Хандевал, се влюбва в Радж, който е асистент на баща ѝ. Двамата стават все по-близки, но тя не го разкрива, защото семейството ѝ не би го одобрил. След редица проблеми Хандевал позволяват на Авни и Радж да се оженят, но двамата влюбени откриват, че майката на Авни и бащата на Радж са били любовници. Ще е възможно ли тяхното щастие на фона на чуждите грехове, зрителите ще разберат съвсем скоро!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на TBC Новините във Facebook.

1 коментар:

  1. Здравейте ужас Нова Телевизия стана пьлна с повторения на сериалите филмите и предаванията си по 200 пьти
    Само Нова Телевизия да не я закрият както стана преди години с Телевизия Тиви 7
    Брагодаря ви
    Лек Ден

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!