неделя, 30 юни 2019 г.

Късната емисия на Новините на NOVA с нов час през лятото

От 1 юли зрителите ще имат възможност да гледат лятното издание на късната емисия на Новините на NOVA с начален час 22:00 ч.

Двойна доза новини и две срещи с водещите екранни новинарски двойки на NOVA очакват зрителите в праймтайма на телевизията - в 19.00 ч. и в 22.00 ч. от понеделник до петък. Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов ще представят в ефира актуална информация и обобщение на най-важното от деня.


Като предпочитан източник на информация, Новините на NOVA не спират да следват ритъма на зрителите, а промяната на часа е свързана с динамиката на събитията в делничните дни през летните месеци.

Новините на NOVA са най-използваният източник за информация, а NOVA е брандът, който се радва на най-голямо доверие сред частните телевизии в България. Това показа традиционният годишен анализ Digital News Report на Института за изследване на журналистиката “Ройтерс” към Оксфордския университет. Според проучването nova.bg е най-силният онлайн канал за достоверна информация.

Новините на NOVA можете да слушате и по Радио NOVA NEWS, а подробности можете да намерите на сайта Nova.bg. Следете Новините на NOVA и на официалната Facebook страница.

7 коментара:

 1. Здравейте кога ще публикувате програмите на Бтв и каналите на Бтв и на другите канали Брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте много сте яки Брагодаря ви за всичко страхотен сайт сте

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, и ние ви благодарим за доверието. Поздрави!

   Изтриване
 3. Здравейте защо Телевизия Евроком спряха сериала Истинска любов не го гледам просто питам

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте колко епизода е сериала Любовен облог по Телевизия Евроком Брагодаря ви

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!