събота, 1 юни 2019 г.

IDC EMEA: За Huawei ще е истински успех да продължи да бъде в ТОП 5 на производителите на смартфони

Франсиско Джеронимо, асоцииран вицепрезидент „Устройства“ в анализаторската компания, с ексклузивно интервю за UpDate по Bloomberg TV Bulgaria

В седмицата, в която китайският технологичен концерн Huawei се превърна в символ на търговската война между САЩ и Китай, единственото технологично предаване в българския телевизионен ефир – UpDate по Bloomberg TV Bulgaria, обръща специално внимание на темата.

Ако скоро няма решение в търговския спор между САЩ и Китай, за китайския технологичен концерн Huawei ще е истински успех през четвъртото тримесечие да е в ТОП 5 на производителите на смартфони. Това мнение изказа Франсиско Джеронимо, асоцииран вицепрезидент „Устройства“ в IDC EMEA, ексклузивно пред водещия Бойчо Попов. Разговорът с Джеронимо ще бъде излъчен в ефира на Bloomberg TV Bulgaria в събота от 19:30 часа.

„Ако това, което чуваме от операторите в Европа, наистина се случи, ще видим много силен спад на Huawei към края на годината. Не става дума дали телефоните ще работят или не - те ще работят. Ясно е, че всяко едно устройство на Huawei ще продължи да работи както днес. Става дума за опасенията на операторите и потребителите – дали ако някой купи устройство на Huawei, то ще продължи да работи и ще предоставя всички услуги на Google, които има сега“, казва Джеронимо.

В неделя коментарната рубрика на предаването WhatsUp също е свързана с темата. Освен това UpDate ще срещне зрителите си със Светлана Савова, ръководител на проекта "Teenovator" и ученичките от Софийската математическа гимназия Лилия Панайотова и Надежда Цачева, съоснователи на платформата за намиране и предлагане на стажове "Headstarter". 
Тези и още технологични теми очаквайте в събота и неделя от 19:30 часа по Bloomberg TV Bulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!