събота, 1 юни 2019 г.

Три проекта за децата на България в „Карбовски: Втори план“ през юни

През месец юни „Карбовски: Втори план“ представя поредица, посветена на българските деца. Тази събота, 1 юни в 18 часа по bTV, екипът на предаването ще акцентира върху актуалната тема, за стратегиите за децата, законите и техните права.

Поредицата „Децата на България“ ще стартира с проекта „Върнете Атила“. В него  зрителите ще се запознаят с историята на един служител на реда и баща, чието дете е в Холандия.
„Това е една от най-страшните човешки трагедии, които камерата ми е виждала. Ще говорим за едно момче, за едно дете. Ще говоря за него с биологичния му законен родител – Николай. Николай е полицай - мъж на закона и честта. Николай не плаче пред камерата, не моли и не оплаква съдбата си... И това прави трагедията му още по-голяма и много по зловеща. И когато ви казват, че на всеки може да се случи – Николай е доказателството. Николай не е виждал сина си от 5 години.“, коментира водещият за предстоящия епизод.

„Карбовски: Втори план“ ще продължи поредицата за децата на България и на 8 юни, когато ще насочи отново фокуса върху правата и защитата на децата с втория проект „Всички страхове“. Темата отново ще са българските деца, а въпросът – защо те не са защитени? Карбовски ще търси отговорите на още няколко въпроса – защо регулациите, законите, конвенциите, стратегиите за детето са все повече, а проблемите на децата все по-големи и все по-нерешени? В този епизод на предаването водещият говори с двете страни на една и съща монета.

Историята за добрия пример, надеждата и истинските човеци сред хората, зрителите на bTV ще видят на 15 юни, събота от 18 часа в последния за сезона епизод на предаването „Карбовски: Втори план“. С проекта „За да я има България“, част от инициативата „Чиста азбука“, предаването ще представи двама души, които даряват знание, подслон и любов на бездомни деца.

„Да завършим сезона с надежда. Ще завършим с надежда защото, слава на Бога все още има хора, които успяват ВЪПРЕКИ, а не ЗАРАДИ. И затова, заради тях, има и надежда. Ще ви представя двама души, които работят „за да я има България”.
В този епизод ще видите историята на Анимари и Златко – двама човеци, които спасяват българчета – взимат ги от улицата и ги лишават от бъдещето на крадци, престъпници и бездомници, за да ги обучат в своето уникално училище - пансион. Ще видите с очите си как само двама души правят цяла държава. Дават знание, дават дом, дават любов. И това не е празен позитивизъм, това е много работа“, казва Мартин Карбовски.

5 коментара:

 1. Здравейте кой е най гледаният сериал Доня Сандовал или Дива Земя

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, няма голяма разлика. Доня Сандовал изпреварва с малко Дива земя. Поздрави!

   Изтриване
  2. Здравейте добре а защо Дива Земя е бил с Ниськ Рейтинг в Сащ

   Изтриване
  3. Здравейте, защото има голяма разлика между българските и американските зрители. Поздрави!

   Изтриване
  4. Здравейте има много хубави латино сериали и на Телевиса и на Телемундо има и който не са чак толкова добри

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!