сряда, 5 юни 2019 г.

"Справедливостта на Кара" - хитов турски сериал започва в България

"Справедливостта на Кара" (Karadayı), излъчен за пръв у нас през 2013-2014 г. по TV7, се завръща в българския ефир.

Хитовата криминална драма ще стартира по най-новия канал за турски сериали у нас - TDC (Timeless Drama Channel), част от медийната група на FilmBox, който ще се завърти скоро у нас.

"Справедливостта на Кара" съдържа 115 оригинални епизода, като се излъчва в Турция от октомври 2012 г. до юни 2015 г. ефира на ATV.

TV7 показа само един от общо три сезона на поредицата с Кенан Имирзаъолу ("До последен дъх", "Езел", "Диво сърце") и Бергюзар Корел ("1001 нощ").

Историята:
„Справедливостта на Кара“ е история за чест, отмъщение и невъзможна любов. Махир израства в щастливо семейство през 70-те годии на миналия век. Неговият баща – Назиф – е добър човек с висок морал, уважаван в квартала, но мразен от престъпниците. В навечерието на сватбата на Махир, Назиф е обвинен в убийство, което не е извършил и е осъден на смърт. Махир става глава на семейството и се наема с на пръв поглед невъзможната задача да открие истинския убиец, жертвайки собственото си щастие. Стремежът му към справедливост е подложен на изпитание от невъзможната любовна история със съдията, която държи съдбата на баща му в ръцете си.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!