събота, 1 юни 2019 г.

Зрители избират финалисти и песни за фаворитите си в „Гласът на България“

8 солови изпълнения и 4 дуета на полуфинала на „Гласът на България“ в неделя вечер по bTV. Вторият жив концерт на най-гледаното музикално състезание у нас ще изправи един срещу друг осем изключителни вокални таланти. В неделя вечер, със sms гласуване, зрителите ще определят четирима от тях, които ще спечелят място на големия финал на шоуто на 9 юни.
За първи път в историята на „Гласът на България“ зрителите ще имат възможност да влязат в ролята на треньори и да изберат коя песен да изпее техният фаворит на големия финал на Сезон 2019. В рамките на 24 часа след края на полуфиналите на 2 юни, феновете ще могат да гласуват коя песен да изпълни техният фаворит по време на големия финал на glasat.btv.bg. 
Привилегията да се борят за титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева имат участниците, които продължиха напред след четвъртфинала на шоуто. В неделя вечер всеки от тях ще се бори за гласовете на зрителите, като се представи на сцената със солово изпълнение, както и в дует със своя съотборник.
Мария Величкова и Тино Хаджиев от отбора на Камелия ще изпълнят оригинална интерпретация на класиката „These boots are made for walking“ на Nancy Sinatra. Христиан Ненов и Надежда Александрова от отбора на Михаела Филева вече се готвят да влязат в ролите на Аnne-Marie и James Arthur и техния дует „Rewrite the stars”, включен в саундтрака към филма „Най-великият шоумен“.
Графа избра за своите финалисти Галина Класимирова и Атанас Кателиев общата песен на James Morrison и Nelly Furtado „Broken strings“, а Иван Лечев ще заложи мощните гласове на  Николай Воденичаров-Никеца и Ива Георгиева в изпълнение на „Crazy“ на Aerosmith.
Кои таланти ще оцелеят след втория концерт на живо и ще продължат към финала на шоуто, зависи само и единствено от зрителите и техните предпочитания. След края на дуетните изпълнения в неделя вечер, линиите за гласуване ще бъдат затворени и певецът с най-висок вот от всеки отбор ще получи място на финала на 9 юни от 20 часа. bTV Media Group ще дари приходи си от sms гласуването за възстановяването на опожарените сцени на „Националния студентски дом” в София и възобновяването на творческата дейност там.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!