събота, 1 юни 2019 г.

"20 минути" - нов турски сериал тръгва в България

Един от най-завладяващите и драматични турски сериали - "20 минути" (20 Dakika) - ще направи премиерата си в България съвсем скоро. Премиерната крими поредица ще стартира по най-новия канал за турски сериали у нас - TDC (Timeless Drama Channel), част от медийната група на FilmBox, който ще се завърти скоро у нас.

Главната роля в "20 минути" е поверена на любимката на зрителите Туба Бююкюстюн, позната с превъплъщенията си в редица хитови мелодрами, сред които "Искрите на отмъщението", "Гордата Аси", "Огнено сърце" и др. Нейни екранни партньори са Илкер Аксун и Фърат Челик (Мустафа от "Пепел от рози").

"20 минути" съдържа 25 оригинални епизода в два сезона, като се върти в Турция през 2013 г. Мелодрамата печели редица престижни награди в различни категории, сред които за "Най-добър сериал" и "Най-добра актриса" (Туба Бююкюстюн). Номинирана е и за награди "Еми" през 2014 г., като е преминала с огромен успех в редица страни по цял свят като Швеция, Иран, Пакистан, Унгария, Етиопия и др.

Историята:
Сюжетът се върти около семейство Халаскар - едно нормално, средностатистическо турско семейство. В късните часове на един обикновен ден на вратата на дома им се звъни. Нищо неподозиращият глава на семейството Али Халаскар (Илкер Аксун) отваря и с това целият живот на всички се променя завинаги. През отворената врата нахлуват полицаи, които арестуват съпругата на Али - Мелек (Туба Бююкюстюн). Госпожа Мелек е домакиня, която прекарва дните си в грижи за къщата и семейството. Нещо, което по никакъв начин не е свързано с тежкото обвинение, въз основа на което тя е арестувана - убийство. Али не може да направи нищо и се чувства безпомощен пред това, което се случва с обичната му съпруга. Той има едва 20 минути, за да докаже невинността на Мелек и да я спаси.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

2 коментара:

  1. Здравейте коя Теленовела е по успешна Италианската булка или Льжовно сьрце

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!