петък, 24 май 2019 г.

„Отвъд границата“ в „Темата на NOVA”

Журналистът Николай Василковски и операторът Станислав Илиев ще ни „подарят“ един безплатен билет за пътуване до звездите – там,  където човешкият прогрес е разкрил само малка част от мистериите на познанието. Авторите търсят отговор на въпроса къде свършват космическите мечти и започва бруталната реалност на всеки човешки опит за покоряване на Космоса.
С тяхна помощ зрителите получават уникалната възможност да се разходят из Европейската космическа агенция, да се запознаят с хората, които стоят зад космическите постижения на човечеството и да видят ексклузивни кадри от най-новите изследвания и проекти на учените.
Предстои да преодолеем силата на гравитацията така, както са го направили повече от 560 астронавти, поглеждайки Земята отгоре. Ще помечтаем за обитаеми бази на Луната и Марс и ще надникнем дълбоко в Космоса през очите на най-мощните радиотелескопи към далечни светове. В търсене на границата на човешките възможности.
Гледайте „Отвъд границата“ в „Темата на NOVA“  извънредно в петък (24 май) след централната емисия Новини по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!