неделя, 19 май 2019 г.

Големите въпроси на малките деца по JimJam през юни

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по детския телевизионен канал JimJam.

Специални JimJam маратони всеки уикенд!

Маратони на сериала „Отгатни колко те обичам“ 
Всеки уикенд през юни от 10.00 ч.!


Очарователни образователни разкази за приятелството, семейните ценности и приключенията на симпатични животни. Действието в този многократно отличаван с награди сериал се развива във вечния акварелен пейзаж на покрити с мъх гори, бавно течащи реки и слънчеви поляни, където се намира идиличният дом на Малкия кафяв заек и баща му - Големия кафяв заек.

Учи и играй! Тематични образователни блокове 

Всеки ден от 9.00 до 10.00 ч. и от 17.00 до 18.00 ч.

Дудлибу


Дудлибу е малък художник с голямо сърце, който е винаги готов да се забавлява и преди всичко, да започне едно Ридлибу! Само с няколко щрихи на молива си, Дудлибу винаги успява да сътвори смешна рисунка, която оживява след оцветяването си! Малкият маркер Скечи е най-добрият приятел на Дудлибу. Пълен с живот и малко нетърпелив, той е винаги готов да се присъедини към Дудлибу за едно Ридлибу, което му дава възможност да използва живото си въображение. Когато тези най-близки приятели играят на любимата си игра Ридлибу, малчуганите разбират, че рисуването наистина е детска игра!

Меси отива в Окидо


„Меси отива в Окидо“ е комедийно-приключенски, научно-образователен сериал, който показва едно любознателно, търсещо приключения, непокорно чудовище, наречено Меси, докато намира отговор на всичко, което едно 3-5-годишно дете иска да знае. Защо нещата падат надолу, а не нагоре? Откъде идва ехото? За да намери отговорите, Меси предприема невероятни приключения заедно с двамата си най-добри приятели Зое и Феликс. По време на този процес те получават помощ от щурото научно трио Зим, Зам и Зум. Заедно тримата ще полетят към Луната, ще се свият до размера на атом и ще летят на гърба на пеперуда - гигант.

Каква е голямата идея?


Създаден на базата на отличените с награди книги за деца от Оскар Бренифайър и Джак Деспре, всеки от интерактивните петминутни епизоди на „Каква е голямата идея?“ разглежда големи въпроси, на които никога не можем да намерим отговор, но въпреки това е добре да ги задаваме и изследваме. Сериалът обхваща голямо разнообразие от обстойно разглеждани теми, които ще вдъхновят децата да изследват чувствата, взаимоотношенията, света, който ги заобикаля, израстването, ученето, работата, доброто и злото и мисленето, поддържайки една оптимистична и симпатична нагласа.
Като всички деца, Хуго е любопитен, пълен с учудване и любознателност, търсещ смисъла, логиката и дълбокото значение. Той се пита защо понякога сме тъжни, какво означава ученето и дали на сутринта светът ще бъде същият, като предишната вечер.  Докато изследва своята живописна и развиваща се 3D вселена, неговите приятели му помагат по забавен начин да разбере кой, какво, кога, защо и как чрез абстрактни понятия и нагледни средства.

Аниманималс


„Аниманималс“ е многократно награждаван сериал без диалог, всеки епизод на който представя  различно животно и абсурдните приключения, които могат да се случат само на него. Ивиците на зебрата се объркват. Октоподът иска да изпече кекс, но едно от пипалата му има други планове. А крокодилът се опитва да изяде една солета, но не може да я постави в устата си. И докато търси решение, всяко животно получава по един малък урок за живота.

Робокар Поли


В едно малко градче често има инциденти – кола, която се плъзга от скала в дъжда, автомобилна катастрофа или пък дете, заключено в горяща къща. Но в градчето действа способен и всеотдаен спасителен екип.  Във всеки епизод спасителният екип на града спасява героите от неприятности, като накрая им дава и ценни съвети.
Премиерният сериал „Робокар Поли“ показва на децата важни уроци за живота, докато ги учи, че полицията, пожарната команда и спасителните екипи са добри хора и помагат на другите. Автомобилите се трансформират по време на шоуто, за да бъдат полезни и да помагат на всички, които имат нужда от това...

6 коментара:

  1. Здравейте а дали Телевизия Евроком ще пусне повторение на латино сериал сутринта от 11 и 15

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте кога ще има повторение на теленовелата Бедната Силвана по Бтв Лейди Брагодаря ви

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте кой сериал харесате повече Новите Сьседи или Щурите Сьседи

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!