сряда, 29 май 2019 г.

Пазарни обзори и новостите в крипто света – в предаването Insider по Bloomberg TV Bulgaria

Предаването ще се излъчва всяка неделя от 20:00 часа с водещ Бисер Варчев
Какво движи капиталовите пазари, какво следят, как мислят и как действат трейдърите – това е във фокуса на новото предаване Insider с водещ Бисер Варчев, което започва от 2 юни по Bloomberg TV Bulgaria. Всяка неделя от 20:00 часа Бисер Варчев ще анализира и коментира с интересни събeседници най-горещите борсови теми – ключови сделки,  изненадващи движения и фактори, които ще оказват влияние върху решенията на инвеститорите.
„Insider е предаване за трейдъри, направено от трейдъри. В него ще представим борсовия свят с поглед отвътре и ще покажем какво движи пазарите директно от сърцето на финансовия свят -  Лондон и Ню Йорк. Горещите теми на деня ще бъдат пречупени през мисленето на про-трейдърите, формиращи тенденциите на световните фондови и борсови пазари, с коментари от мен и моите гости - инсайдърите на финансовия свят“, казва Бисер Варчев.
Бисер Варчев е професионален финансов трейдър, инвеститор и фонд мениджър. Има богат опит в корпоративната сфера, основател и президент на редица финансови компании, и сред най-успешните финансови трейдъри у нас. Бисер Варчев е и активен лектор в България и Великобритания. Той води професионални курсове и уебинари по трейдърство, където споделя безценния опит, който е натрупал на финансовите и капиталови пазари.
Не пропускайте Insider с Бисер Варчев – от 2 юни, всяка неделя, от 20:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!