Американски антиквари и лов на балтийско зрато по History през юни

0
Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по History SD & HD.

Нова ексклузивна поредица
Американски антиквари
От 17-ти юни, всеки понеделник, 23.00 ч.


В малки градчета покрай третокласни пътища в Америка чакат да бъдат открити съкровища – ценни реликви от историята, скрити в купища боклуци, заровени в хамбари и струпани в гаражи. Откриването на тези артефакти изисква специални експерти, които да превърнат ръждясалите предмети в богатство. Този сериал показва двама от най-опитните „търсачи“ – Майк Уулфи, собственик на „Антикварна археология“, и неговия търговски партньор Франк Фриц, тръгнали на лов за предмети с историческа, колекционерска и попкултурна стойност, които са забравени отдавна от своите собственици. По пътя си те се срещат с хора, чиито истории открехват прозорец към американския начин на живот и американската история.

Нова ексклузивна поредица
На лов за балтийско злато
От 25-ти юни, всеки вторник, 22.00 ч.
 

„На лов за балтийско злато“ е сериал в пет части, заснет на фона на чисто мъжкото приключенско предизвикателство, каквото представлява ловът на кехлибар. Вниманието ни е приковано към личности, демонстриращи железни нерви в битката си с бурното море и коравата земя, които се противопоставят на опитите им да събират това местно съкровище. Често пъти сериозно и вълнуващо, но и изпълнено с хумор, повествованието на филма се базира на преплитащите се истории на рибари, златотърсачи, търговци и занаятчии. Всеки от епизодите на сериала ще ви разкаже историята на хората, чието ежедневие е пропито от кехлибара. Зрителите ще научат за дългия път, който вкаменилата се дървесна смола трябва да измине до момента на продаването си. Сериалът ще хвърли светлина върху различните методи за добив на кехлибар, както и върху други аспекти на бижутерската индустрия в Полша.

Нова ексклузивна поредица
Изгубеното злато на Втората световна война
Нови епизоди, всеки вторник, 00.00 ч.
 

Този месец юни по HISTORY продължава търсенето на изгубеното злато от Втората световна война. Сериалът показва опитите да се разреши една от най-големите загадки на конфликта. Твърди се, че през 1945 година, когато войските на съюзниците се срещат, японските войски, командвани от прочутия японски генерал Ямашита, заравят ценно съкровище във Филипините. Смята се, че съкровището, вероятно възлизащо на милиарди долари в злато, бижута и безценни артефакти, е било откраднато от различни държави. Днес, екип от американци е тръгнал по следите на очевидец, който твърди, че е видял войските на Ямашита да заравят безчет кутии в тунели, запечатани с експлозиви и защитени от умело замаскирани капани. Екипът от изследователи и инженери трябва да разгадае странен код, за който се смята, че е оставен от тайно общество като средство да се избегнат капаните и да се стигне до съкровището.

Нова ексклузивна поредица
Прокълнатото злато от Гражданската война
Нови епизоди, всеки понеделник, 22.00 ч.
 

Този юни Рик, Марти и Кевин продължават търсенето на съкровището от Гражданската война. След успеха на „Проклятието на остров Оук“ търсачите на съкровища Ник и Марти Ладжайна са обект на интерес от цял свят. Днес те се съюзяват с Кевин Дикстра от Мичиган, за да търсят контрабандно национално съкровище, датиращо от времето на Гражданската война, за което се смята, че е заровено под езерото Мичиган. След невероятните им усилия през последната година, които завършиха с получаването на евентуални видеодоказателства за това, че на дъното на езерото Мичиган лежи изгубено злато от Гражданската война на стойност 140 милиона долара, ловците на съкровища са решени да се върнат на мястото за гмуркане и да докажат, че техните години на щателни изследвания накрая ще се увенчаят с успех. Марти Ладжайна ще предложи на Кевин по-голяма финансова помощ, отколкото през последния сезон, и освен това ще включи в екипа 28-годишния си син Алекс , за да използва помощта му, от една страна, и за да може той да се грижи за инвестицията на баща си, от друга.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top