сряда, 29 май 2019 г.

Екстремни спортни приключения и вдъхновяващи събития по Extereme Sports Channel през юни

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по Extreme Sports Channel.

Action Sports World
Сезон 3, от 12-ти юни,  всяка сряда в 20:20 ч.


“Action Sports World” отвежда зрителите на най-вълнуващите места, представя вълнуващи екстремни спортни приключения и събития, като каране на ски свободен стил, планинско колоездене, катерене, сноуборд, каране на каяк в бурни води, сърфиране, мотокрос свободен стил и много други пълни с адреналин спортни дисциплини, показвайки най-добрите спортисти в света, най-невъзможните трикове и най-оспорваните състезания. “Action Sports World” показва спортове, които ще ви вдъхновят да мечтаете.

World of X Games
Сезон 2018, от 20-ти юни,  всеки четвъртък в 21:20 ч.


“World Of X Games” показва най-доброто от съвременните екшън спортове, включително документални кадри, ексклузивен поглед зад кулисите, биографии на спортисти и всякакви състезания, като Real Ski, Real BMX и Real Moto. Очаквайте и световния тур на Световната сърф лига – мъже и жени. Ще бъдат представени и големи имена  и изключителни спортни събития, състояли се на места като Норвегия, Сидни,
Минеаполис. Има и акценти от емблематичните X Games Aspen.  В “World Of X Games” си дават среща най-добрите спортисти и най-вълнуващият екшън. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!