четвъртък, 30 май 2019 г.

DIEMA XTRA и MAX Sport Plus поскъпват

Промяната и за двата продукта в сила от 1 юли, съобщава „Дневник“.

Това е петото увеличение в стойността на пакета, който включва каналите “Диема спорт 1”, “Диема спорт 2” и спортния лайфстал канал “Трейс спорт”. “Диема екстра” стартира през 2015 г. на препоръчителна цена от 3.96 лева, след което беше увеличаван на 4.99 лева, 5.99 лева и 6.99 лева, колкото е таксата в момента.

От “Нова броудкастинг груп”, която е собственост на братята Кирил и Георги Домусчиеви обясняват поскъпването с тенденцията за нарастващата стойност на премиум спортното съдържание в световен мащаб.

„В програмата на пакетите DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA са включени някои от най-ексклузивните и популярни световни спортни състезания, което предопределя високата цена за закупуване на съответните права за излъчване в България”, заявяват от компанията.

“Макс спорт плюс” е собственост на А1. От мобилния оператор обясняват увеличаването на цената е с добавяне на повече предавания и повишаване на качеството на програмата. В пакета влизат пет канала

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!