Затворнически тайни, объркани взаимоотношения и психология на убийците по Crime + Investigation през юни

0
Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по канал Crime + Investigation.

Нова ексклузивна поредица
Какво направи убиецът после
От 17-ти юни, всеки понеделник, 23.00 ч.


Втората част на хитовия сериал на Crime+Investigation „Какво направи убиецът после“ се завръща този юни. Представен от звездата от „Живот на Марс“ и „Да изживееш мечтата“ Филип Гленистър и подкрепен от свидетелства на криминални детективи, адвокати на защитата и експерти – криминолози и психолози, „Какво направи убиецът после“ отбелязва крачка напред в представянето на реални престъпления. Сериалът се фокусира върху поведението на убийците непосредствено след извършване на убийството, за да разкрие психологическата им нагласа. Всеки епизод започва с едно убийство и продължава с търсене на мотивите на убиеца, не като обръща внимание на случилото се преди убийството, а като изследва поведението на убиеца след ужасяващото събитие. Продукцията показва желанието на убийците да нормализират живота си, да се дезинтересират от извършеното или в някои случаи – да се наслаждават на престъплението си… Излиза наяве това, което тези действия говорят за съзнанието и психологическата нагласа на убийците. Втората част на този увлекателен сериал разглежда следните случаите на Питър Фазоли, Норма Бел, Кейт Праут и Сайън Робъртс.

Нова ексклузивна поредица
60 дни в затвора
От 14-ти юни, всеки петък, 22.00 ч. 


Действието в новия сезон на „60 дни в затвора“ се развива във вътрешността на югозападната пустинна част на Аризона. Затворът на област Пайнъл е третият най-страшен затвор в Америка – от 2015 година досега там са починали петима затворници, а един затворнически надзирател е бил брутално намушкан от затворници 21 пъти. Но, сега в града е дошъл нов шериф - шериф Марк Ламб, вярващ мормон с каубойска шапка и десетгодишен опит в областта на правоприлагането. Той е решен да реформира този затвор и вярва, че осъществяването на тази програма ще му донесе резултатите, към които се стреми. За да постигне целта си, шериф Ламб е събрал екип от способни мъже и жени, които да му помогнат да анализира затворниците и цялата затворническа система. Язмин, Абнър, Дейвид, Марк, Вивиан, Стийв и Брук ще бъдат очите и ушите на шерифа в затвора. Докато се намират между неговите стени, участниците ще насочат вниманието си към информацията за наркотици, банди и затворнически операции, като за целта ще разполагат с 60 дни, ако не се справят и по-бързо.

Също по Crime + investigation
Комплицирани взаимоотношения
От 5-ти юни, всяка сряда в 22.00 и 23.00 ч.


Този юни Crime+Investigation се потапя дълбоко в сферата на обърканите човешки взаимоотношения със специалната програмна селекция  „Комплицирани взаимоотношения“ - всяка сряда очаквайте последователни епизоди на „Лудото ми бивше гадже“ от 22:00 часа и на „Чудовището в семейството ми“ от 23.00 ч.. 
„Лудото ми бивше гадже“ разказва невероятните, но истински истории на взаимоотношения, които се объркват сериозно, когато поведението на единия партньор преминава от романтика в ексцесия, а след това стига и до екстремно поведение. Всеки епизод проследява историите на хора, които търсят любовта, но свършват в отчаяно търсене на спасение…

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top